Издвајамо Србија

БАКИР ЋЕ ПОЛУДЕТИ: ЦИК није имао избора- потврђена убедљива победа ГРУЈИЧИЋА у Сребреници!

У Главном центру за бројање гласова у Сарајеву, уз присуство посматрача, поново су пребројани гласачки листићи спорних бирачких места из Сребренице.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Пребројавање са три спорна бирачка места је завршено након непуна два сата.

Према ономе што је саопштила Сања Мочевић, члан Изборног штаба Младена Грујичића, на два изборна места резултати су били идентични као што је утврђено у Општинској изборној комисији, а на једном месту у Дому културе забележена су занемарива одступања, према којима је један неважећи глас припао Ћамилу Дураковићу.

Према прелиминарним, незваничним и некомплетним подацима ЦИК-а, заједнички српски кандидат за начелника Сребренице Младен Грујичић освојио је 3.980 гласова бирача на локалним изборима 2. октобра, а Ћамил Дураковић 1.742.

Сада већ извесна победа кандидата српских странака за начелника општине Сребреница Mладена Груjичића довела jе до опсадног стања у Сараjеву, а лидер СДA Бакир Изетбеговић jе, како је пренео Спутњик пре два дана, наредио да се по сваку цену спречи да Србин буде начелник Сребренице. Ипак, није јасно како муслиманска страна мисли то да изведе, пошто су се институције Републике Српске потрудиле да изборни матерјали из Сребренице остану нетакнути.

Извор:Правда