Издвајамо Свет

КРЕАТОР НОВОГ СВЕТСКОГ ПОРЕТКА ШОКИРАО СВЕТ: Следићете се када видите коју је монструозну реченицу изговорио!

Бивши саветник за националну безбедност председника Џимија Картера, геостратегиста и Обамин човек, Збигњев Бжежински, каже да је лакше убити него контролисати масу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Бжежински, глобалистички инсајдер Новог светског поретка и његове колеге желе да смање број светског становништва.

Тада би елити било лакше да управља одабраном преосталом масом под једном светском владом.Неконзервативац каже да је сада теже контролисати, али лакше убити милион људи.

Конкретно, он је рекао да се “нове и старе силе суочавају“ са невиђеном ситуацијом; “смртност њихове моћи је већа него икада“, али нажалост за Нови светски поредак глобалиста, њихова “способност да наметну контролу над политички пробуђеном масом света је на историјском минимуму“.Људи су се опаметили по питању обмане. Масе пружају отпор, не поштују и узвраћају ударац, а управо је то врста понашања која ће отежати контролорима да спроведу свој програм једне светске владе НСП-а, уз подршку једне светске валуте и војске, са комплетно чипованим становништвом.

Бжежински је рекао да је “у ранијим временима било лакше контролисати милион људи, буквално, него физички убити милион људи“ док је “данас бескрајно лакше убити милиион људи него контролисати милион људи.“За НСП, који је великој мери за еугенику и депопулацију, није велика ствар убити милион људи.

Њихов план, као што је предвиђено у “Георгиа Гуидестонес,“ је да се смањи светска популација на 500 милиона, на број који је много лакши за управљање.

У свету пуном невероватне таме и корупције, то је нешто по питању чега треба бити оптимистичан. Ми, људи, смо постали свесни довољно да почнемо да приводимо крају наше ропство и побегнемо од контроле и савладамо је.
Нека се пут ка потпуној свести настави. Људски дух снаге и љубави ће на крају превладати; али у међувремену има да се обави много посла.

Извор:wебтрибуне.рс