ЧУВЕНИ БРИТАНСКИ ХАКЕР УПАО У СИСТЕМ НАСА: Завртеће вам се у глави од запрепашћујућих чињеница које је сазнао! (ВИДЕО) – СРБИЈА ЈАВЉА

ЧУВЕНИ БРИТАНСКИ ХАКЕР УПАО У СИСТЕМ НАСА: Завртеће вам се у глави од запрепашћујућих чињеница које је сазнао! (ВИДЕО)

НАСА је направљена као параванска организација и створена је да би скретала пажњу и забављала масу својим „ракетама“ које су „забавне за посматрање“  док стварне свемирске операције изводе снаге америчке војске и морнарице.

Како наводи Гари МекКинен, британски хакер који је упао у компјутере америчке војске, морнарице и НАСА, људи већ поседују потпуно опремљени свемирски ратни брод.

Између осталог, МекКинен је пронашао један документ под називом „Неванземаљски официри” који садржи имена и чинове службеника који су у свемиру, бродове на којима се налазе и „материјални трансфер” међу бродовима.

МекКиненово откриће оснажује наводе бројних узбуњивача који су навели да су служили у свемиру или на Марсу.

Када већ говоримо о Марсу, није искључено ни да је истраживање Марса од стране НАСА-е једна велика фарса и скретање пажње направљено с циљем да се украде 2,5 милијарди долара од пореских обвезника.

 

Ипак, једна од највећих НАСА-иних превара до сада јесте лажна мисија на Месец.

Главни разлог због којег се мисија на Месец никада није догодила јесте такозвани Ван Аленов појас зрачења, а ову теорију потврђују бројне слике и снимци пуни недоследности.

Према наводима НАСА-е, астронаути нису имали никакву заштиту од зрачења осим свемирских одела.

 

Ово је исечак из НАСА-иног чланка написаног 20. августа 2012. године:

Читај даље — 1 2

Loading...

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: