Издвајамо Србија

ШОКАНТНА ИЗЈАВА ВОЈИСЛАВА ШЕШЕЉА: „Легија је требао да убије све лидере ДОС-а!“

„Било би боље да је Милорад Улемек Легија тог 5. октобра почистио свих 19 лидера Демократске опозиције Србије, него што смо доживели да Србија буде опљачкана“, сматра председник Српске радикалне странке Војислав Шешељ.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Требало је похапсити све лидере ДОС на насилним демонстрацијама пре 16 година да не би опљачкали Србију. Ништа горе није могло да нас снађе од „досманлијске“ власти – сматра Шешељ.

– Вође ДОС стрпале су милионе у џепове, паре крију по острвским земљама, а и дан – данас многи од њих живе „перверзно“ по вилама на Дедињу и Сењаку – открива вођа СРС.

Дил са Ђинђићем

Објашњавајући Легијину улогу, Шешељ каже да су комадант ЈСО и Зоран Ђинђић склопили договор много пре петооктобарсклих демонстрација.

– Специјална јединица била је на Ђинђићевој страни много раније. Били су и „сурчинци“ са њим, а њима су припадали и „земунци“. Није Легија изашао, па приступио народу, него је све било договорено – изјавио је Шешељ за „Српски телеграф“.

– Поуздано знам да је цео Отпор био страна агентура. Постојали су чврсти докази да су радили за стране обавештајне службе против своје земље, а за то је најблажа казна била хапшење – каже он.

 

Извор: Телеграф