Издвајамо Србија

НЕШТО НАМ СЕ СПРЕМА: Власт повукла све јединице жандармерије из КЗБ-и са административном линијом АП КиМ!

Београд – На Космету се уз подршку великих сила Запада отима српска имовина, а у Пчињском округу Србије (тзв. Прешевској долини) – шиптарски сепаратизам буја, а идеја „велике Албаније“ никада није била ближа остварењу.

У моментима када је свет на ивици новог рата и док се озбиљне државе спремају за сукобе наша власт чини незамислив корак.

Како Васељенска ТВ сазнаје Влада Србије је пре пет дана донела одлуку да повуче све јединице жандармерије из зоне копнене безбедности са административном линијом АП КиМ, остављајући на овај начин Србе без икакве заштите, али и дајући шиптарским сепаратистима слободан простор за деловање.

Уместо жандармерије, тамо су  послати припадници војске Србије чија је улога чисто посматрачка. Наиме, припадници војске Србије немају овлашћења ни да легитимишу тамошње Шиптаре а камоли да их приводе или решавају проблеме Срба из „Прешевске долине“, који су малтене пресликани проблемима Срба са Космета.

Жандармима је „продата“ прича да су потребнији на границама са Бугарском и Маџарском због проблема са азилантима, међутим тешко је поверовати у ту причу, будући да највећи број азиланата пристиже управо из Македоније и Албаније, односно преко Космета.

Добро обавештени извор Васељенске ТВ, наводи да је нечувено да власт повуче последњу линију одбране.

Он додаје да је после повлачења жандармерије из копнене зоне безбедности на административној линији са АП КиМ, Србија остављена на немилост непријатељима:
„По наређењу припадници жандармерије су све предали војсци. Ако жандармерију расформирају Србију више нема ко да брани, јер је војска немоћна, уплашена и малобројна. Војска већ има проблема, јер су Албанци добро поучени и доводе адвокате који затим подносе тужбе против војске за малтретирање јер немају овлашћења да заустављају, легитимишу и приводе лица. “

Он додаје да не зна коме је то у циљу али да након овог потеза Србију може лагано да прегази ко хоће.

 

Извор: Весна Веизовић / Васељенска ТВ