Издвајамо Свет

ВАШИНГТОН ТАЈМС : Хилари је ривал изгледа Путин, а не Трамп!

ВАШИНГТОН – Слушајући Хилари Клинтон ових дана било ко би могао с правом да закључи да је њен ривал у изборној трци председник Русије Владимир Путин пре него Доналд Трамп, пише Вашингтон пост.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Лист у тексту о надметању демократске кандидаткиње за Белу кућу и њеног републиканског конкурента, за Клинтонову наводи да „дама, наравно, пуно верује у теорије завере“.

„Некада су сви њени проблеми били резултат некакве безочне ‘огромне завере десничара’, али сада када је у трци за ‘лидера слободног света’, она се суочава са још безочнијом међународном завером чија је база у Москви и води је господин Путин“, наводи овај лист.Када је Викиликс разоткрио да је Демократски национални комитет био наклоњен Хилари током унутарстраначких избора, на којима јој је ривал био Бернард Сандерс, она је знала кога ће да окриви: господина Путина, пише Вашингтон пост.

Лист износи и друге примере за које сматра да потврђују ову тврдњу, укључујући и приче да „миљеници председника Русије можда спремају хаковање изборних машина на дан избора како би се украли гласови“.

Извор:Танјуг