Издвајамо Свет

ОТКРИВЕНА СТРАШНА ЗАВЕРА: Разорни земљотреси у Италији нису били природни, ево шта их је изазвало …

Експерименти ЦЕРН-овог великог хадронског сударача изазвали најновије масивне земљотресе у Италији: ЛХЦ отворио портал у другу димензију.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Теоретичари завере су подигли узбуну да су текући АWАКЕ експерименти у објекту великог хадронског сударача (ЛХЦ) Европске организације за нуклеарно истраживање, у близини Женеве у Швајцарској, изазвали недавну серију замљотреса који су погодили централну Италију и убили више од 250 људи, пише “Daily Mail”.

Према бизарној тврдњи представљеној у видеу под називом “Буђење звездане капије у ЦЕРН-у“ постављеном на Јутјубу 5. новембра 216. године од стране теоретичара завере BPEarthWatchх, недавни високо енергетски АWАКЕ експерименти у ЦЕРН ЛХЦ објекту у близини француско-шварцарске границе су проузроковали непознате силе које су подстакле низ земљотреса.

Први потреси који су се догодили у августу су уништили зграде и историјске споменике, што је изазвало губитак људских живота у централним италијанским градовима, као што су Аматриче и планинско село Кастеручиа, извештава The Globe and Mail.

Али органи ЦЕРН-а у Женеви су наводно негирали тврдње теорије завере да су АWАКЕ експерименти у ЛХЦ објекту изазвали земљотресе.

25-километарски прстенолики ЛХЦ је светски најмоћнији акцелератор честица и сударач. Он убрзава наелектрисане честице, као што су протони, до веома високих енергетских нивоа близу брзине светлости пре него што узрокује да се сударе.

Сврха убрзавања и судара основних честица је да се симулирају високо енергетски услови какви су се десили у свемиру убрзо након Великог праска. Циљ научника је да открију интерактивне снаге мањег обима у основи структуре универзума.

Како кажу из ЦЕРН-а, АWАКЕ експеримент је истрага о употреби погона протона преко плазме да се убрзају наелектрисане основне честице до високог енергетског нивоа пре него што их доведе до судара као начин за продирање још дубље у тајне о пореклу нашег универзума.

Научници се надају да ће значајан напредак у употреби плазма погона за убрзање основних наелектрисаних честица – уместо постојеће методе која се ослања на коришћње суперпроводних магнета – моћи да значи да инжењери не морају да граде све веће и веће акцелераторе честица да би постигли више енергије, јер би плазма погони могли бити у стању да убрзају честице до виших енергетских нивоа на краћим релацијама.

Научници се такође надају да ће на довољно високим енергијама бити у стању да створе минијатурне црне рупе и можда наићи на доказе о постојању паралелних универзума.

Али теоретичари завере тврде да је ЛХЦ извор велике опасности за Земљу и универзум, јер високо енергетски експерименти могу да произведу црну рупу која гута наш свет или ремети физичку структуру просторног времена, због чега може доћи до колапса целог универзума.

На основу тврдње научника да би експерименти могли дати доказе о паралелним универзумима, неки теоретичари завере су забринути да би стварање минијатурних црних рупа у ЛХЦ-у могло довести до отварања портала ка другој димензији или паралелном универзуму, што би омогућило злонамерним демонским бићима да уђу у наш свет.

Наводи да би ЛХЦ могао да отвори портал ка демонској више димензионалној равни, су повезани са бизарним тврдњама теорије завере да зла тајна група Илуминати стоји иза експеримената.

Према речима теоретичара завере, Илуминати су склони наметању демонске владе Новог светског поретка човечанству.

На почетку АWАКЕ експеримената 17. јуна 2016. године, теоретичари завере су подигли узбуну да би то могло изазвати глобалну катастрофу отварањем портала ка другој димензији. А после првог земљотреса који је погодио централни део Италије у августу, теоретичари завере су спекулисали да су земљотреси можда покренути АWАКЕ експериментима. Они су упозорили да Земља остаје у опасности све док научници инсистирају да наставе са наводно опасним експериментима.

“Они су подигли игру,“ подигао је узбуну BPEarthWatchх у новом видеу. “Говоримо о томе још од кад су почели земљотреси у Италији. Сада је АWАКЕ покренут и ради – не знамо колико дуго. Постоји веза између тренутних земљотреса у Италији и активности ЦЕРН сударача. Ја лично верујем да је то истина.“

Теоретичар завере са YоуТубе-а је навео да су недавни смртоносни земљотреси који су се догодили у Италији у директној вези са ЛХЦ објектом.

Ово није први пут да су теоретичари завере повезали земљотресе са текућим експериментима у ЦЕРН-овом ЛХЦ објекту. Теоретичари завере су навели да је ЦЕРН био иза земљотреса јачине 7.0 који је погодио острво јужног Пацифика Вануату у априлу 2015. године и “уздрмао целу планету као пијанца,“ известио је The Inquisitr.

Теоретичари завере су такође тврдили да су ЛХЦ експерименти изазвали смртоносни земљотрес у Непалу у априлу 2015. године у ком су погинуле хиљаде људи.

Теорија BPEarthWatch-а о узроку недавних земљотреса у Италији је изазвала дискусије на блоговима и форумима теорије завере.

НЛО блогер и теоретичар завере Скот Варинг је изјавио да је уверен да “постоји веза између тренутних земљотреса у Италији и активности ЦЕРН-овог сударача.“

“BPEarthWatchх наводи да постоји веза између тренутних земљотреса у Италији и активности ЦЕРН-овог сударача. Ја лично мислим да је то истина,“ написао је Варинг 7. новембра на свом блогу UFO Sightings Daily.

“Ако се сећате, када је председник Обама био у Норвешкој и примао Нобелову награду за мир, микро црна рупа се отворила на небу изнад града. “Случајност? Не, то је узроковао ЦЕРН.“

Он се сложио са тврдњом BPEarthWatchх-а да извођење високо енергетских експеримената под земљом може произвести земљотресе.

Ако би се микро црна рупа појавила испод површине, она би трајала око 3-15 минута, баш као она над Норвешком, и онда би нестала. То би узроковало земљотресе у Италији и другим местима,“ наставио је.

Варинг је тврдио је ЦЕРН подесио своју ЛХЦ машину на више енергетске нивое јер организација тражи да створи “Звездану капију“ ка другој димензији.

“Изгледа да ЦЕРН намерно покушава да створи Звездану капију, али ће планета трпети земљотресе због њихових неуспеха,“ рекао је. “Наравно, Звездана капија би била пут од једне до друге планете у трептају ока.“

“Ова врста технологије може омогућити људима да је користе као портал за прикупљање ресурса, упознавање других врста и чак и освајање њих, или само популацију нове планете,“ наставио је он. “То такође омогућава ванземаљцима да дођу са друге стране и освоје нас.“

Али ЦЕРН је покушао да се супротстави упорним спекулацијама теоретичара завере са Јутјуба који шире страх о активностима у ЛХЦ-у.

“ЛХЦ је безбедан, и ради глатко и непрекидно и дању и ноћу, откако је обновљен прошлог пролећа,“ наводи се у ЦЕРН-овом сопштењу, а преноси Daily Mail. “Природа рутински производи више енергије у судару космичких зрака: то се дешава у атмосфери у сваком тренутку.“

“Земљотреси су одувек постојали на Земљи, нажалост. Веома смо тужни због страшних догађаја у Италији,“ додаје се у саопштењу.

Извор: Wебтрибуне.рс/Daily Mail