Србија

ПОГЛЕДАЈТЕ КАКО ВУЧИЋ ВОДИ СРБИЈУ У ПРОПАСТ

Председник Српског покрета Двери, Бошко Обрадовић, изјавио је у среду у Народној скупштини, да Александар Вучић представља велику опасност за Србију, због свог еврофанатичног пута, који Србију води у пропаст.
– СНС представља врхунац еврофанатизма у Србији и врхунац политике ДОС-а, која је заговарала улазак Србије у ЕУ по сваку цену. Зато се може рећи, да је СНС данас, најеврофанатичнија политичка странка у Србији. Међутим, тој трагедији није крај. СНС је и последњи еврофанатик у Европи, јер у Европи јачају евроскептичне политичке опције, које побеђују на изборима, док СНС упорно задржава еврофанатични курс.То је велика опасност за Србију. Некада смо били и последњи Југословени, кад се распадала Југославија, па смо били последњи комунисти, када се распадала Комунистичка партија, па нећемо ваљда и сада бити последње евроунијате и еврофанатици, када се распада Европска унија – рекао је Бошко Обрадовић.

Обрадовић је још додао да је еврофанатизам веома опасан, јер СНС последњих дана, комплетно законодавство прилагођава законима ЕУ и да смо сведоци да се у Народној скупштини свакодневно усвајају закони који су нам наметнути из Брисела.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Рекао је да је врхунац непоштовања свих грађана Србије од стране Српске напредне странке, управо недолазак представника Владе у Народну скупштину, како Пословник Народне скупштине и налаже, сваког последњег четвртка у месецу, како би народни посланици имали прилике да премијеру и министрима постављају питања.

– Сећамо се сви прошлог месеца, када ни једна од четири највеће опозиционе посланичке групе није добила прилику да постави питање Влади. Сутра, у четвртак, чак и ако се појаве, учиниће исто, неће дозволити да опозиција поставља питања – рекао је Обрадовић.

Извор: Вестионлине.цом