Занимљивости Издвајамо

ПРОЦУРЕО ТАЈНИ ДОКУМЕНТ: Ванземаљска инвазиона флота ушла у наш сунчев систем, Обама тражи помоћ од ПУТИНА? (ВИДЕО)

Ванземаљска НЛО инвазијска флота ће стићи до Земље у септембру 2017. године, Обама је упозорио Путина након што је НАСА открила километарску армаду свемирских бродова која је ушла у наш соларни систем

Нови бизарни “извештај“ који циркулише у блогосфери теорија завера тврди да је процурио тајни документ Кремља који је открио детаље недавног тајног састанка председника Владимира Путина и потпредседника САД Џозефа Бајдена.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Током састанка, Бајден је доставио Путину поруку од председника Барака Обаме, у којој тражи сарадњу са Русијом у успостављању ракетног одбрамбеног система “широм Земље“ за заштиту наше планете од предстојеће ванземаљске НЛО инвазије која се очекује у септембру 2017. године.

Потез Обамине администрације да затражи подршку и сарадњу Кремља да би се избегла опасност ванземаљске војне инвазије на планету Земљу, је уследио након што су сателити НАСА-е наводно открили масивну “километарску“ ванземаљску НЛО инвазијску флоту која је ушла у наш соларни систем.

 

Верује се да та масивна флота иде ка Земљи и да ће стићи у септембру 2017. године.

Бизарни извештај који се појављује на више блогова теорија завере о ванземаљцима и НЛО-има, тврди да је 15. јануара 2014. године Министарство одбране САД-а лансирало три Терриер-Орион ракете. Пентагон није јавности открио сврху ових тајних лансирања, упркос питањима медија.

Разлог за лансирања остаје мистерија, али се верује да су лансирања била део текућих напора Пентагона да испита наводе о долазећој ванземаљској НЛО инвазијског флоти.

У неким извештајима се наводи, до сада, да је НАСА открила да ванземаљска НЛО инвазијска флота емитује мистериозно снажно поље које се чини да се понаша слично као магнетно поље Земље које одбија штетне свемирске енергетске честице представљајући соларни ветар.

 

Откако је флота први пут примећена, приближила се Земљи довољно близу да аматерски посматрачи неба који су опремљени добрим телескопима могу да посматрају структурне детаље, тврди се у извештајима.

Али постоји бојазан да нећемо имати одговоре о сврси или мисији долазеће флоте све док не стигну до Земље касније у 2017. години. Док неки сматрају да су ванземаљци непријатељска ратна ванземаљска врста и да се човечанство може суочити са претњом изумирања због војне инвазије и уништења наше расе, други су изразили веру да су ванземаљци добронамерна врста која долази да спаси земљу од светског рата између САД и Русије.

Најновије вести које циркулишу у блогосфери теорија завере су изазвале жучну дискусију на више НЛО форума, где су многи учесници сугерисали да ванземаљци долазе на Земљу да спасу човечанство од злог Новог светског поретка- Илумината.

“Ко каже да су ванземаљци непријатељи?“ упитао је један верник.

“Они долазе да покупе Илуминате,“ са надом је прокоментарисао још један верник.

Трећи верник је сугерисао да би они могли бити Анунаки са планете Нубиру.

“С обзиром да је Нубиру већ овде, шта икога наводи да мисли да Анунаки не долазе са својим бродовима,“ прокоментарисао је блогер. “Ако је то тачно, рекао бих да буду опрезни јер они могу имати потенцијал да униште целу планету и почну све испочетка.“

На основу става да ванземаљци можда долазе да спасу свет од злог Новог светског поретка-Илумината, неки изражавају нестрпљење, питајући се зашто је ванземаљцима потребно толико дуго да дођу.

“Мислим да су већ требали бити овде,“ прокоментарисао је блогер. “Ови ванземаљци настављају да нам троше време. Чекамо од 2000. године, а то је већ 16 година. Говоре нам да ће доћи следеће године. Када следећа година дође, вероватно ће скренути и посетити Марс а ми ћемо морати да сачекамо 2019. годину. Тада ми могли одлучити да оду на Венеру и провере је пре него што дођу овамо и онда опет одложе до 2021. године. И тако ће ова генерација да изумре…“

Најновији доказ о предстојећој инвазији ванземаљаца и преузимању Земље у 2017. године је објављен након што је Инqуиситр известио у августу да је пророк судњег дана на YоуТубе-у у видеу постављеном на његовом каналу Ревелатион13нет најавио да су недавна упозорења о ванземаљској инвазијској флоти која ће стићи на Земљу у 2017. години, поткрепљена пророчанствима Нострадамуса и књигом Откровења.

Према речима пророка судњег дана на YоуТубе-у, Псyцхиц Т. Цхасе, Нострадамус и књига Откровења откривају да ће се ванземаљска инвазија на Земљу догодити врло брзо.

Али пре него што ванземаљци стигну да спроведу инвазију на Земљу, почеће Трећи светски рат сукобом између САД и Русије. Међутим, ванземаљци ће интервенисати да спасу човечанство од нуклеарног самоуништења.

Према речима Цхасе-а, након што ванземаљци интервенишу да зауставе Трећи светски рат, они ће успоставити нову светску владу и покренути генетски инжењерски програм да очисте човечанство од њихових самодеструктивних тенденција.

Људска ДНК ће поново бити пројектована да нас учини смиренима.

Лаура Ајзенхауер, праунука председника Двајта Ајзенхауера, је још један члан заједнице о НЛО теоријама завере која је упозорила да ванземаљци спроводе план за преузимање света у 2017. години.

Лаура тврди да иако многи чланови НЛО заједнице очекују ванземаљску инвазију у 2017. години, ванземаљски план за преузимање је већ у току јер су се ванземаљци инфилтрирали у сваки ниво људског друштва и политике и тајно живе међу нама.

НЛО теоретичар завере инсистира на томе да је НАСА свесна тога шта се дешава, али не жели да ми то знамо.

Према речима Лауре, прикривање онога што влада зна о развоју плана ванземаљских раса да преузму Земљу траје годинама, много пре него што је њен прадеда, Двајт Ајзенхауер, постао председник и потписао први људски споразум са неким ванземаљским врстама 1950-их година.

 

Извор: Wебтрибуне.рс