Издвајамо Свет

ПУТИНОВО НОВО ОРУЖЈЕ: Тенк-убица пркоси НАТО трупама у Европи! (ВИДЕО)

Русија је представила своје ново оружје у трци у наоружању с НАТО – роботски тенк на даљинско управљање који је размештен на граници с Пољском.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Видео руског Министарства одбране на Јутјубу показује војнике из снага за стратешко управлање пројектилима како користе нови технологију у Каљининграду где је руски председник Владимир Путин недавно распоредио неколико пројектила Искандер способних да носе нуклеарно наоружање.

Ово министарство је саопштило и да има могућност да усмери оружје, прати га и удари у мету у аутоматском или полуатоматком моду будући да је опремљено електрооптичким и системом радарског извиђања.

База наоружања може бити навођена и може изводити одређене задатке и може уништити мете аутоматским и полуаутоматским констролним системом.

Платформа М је опремљена оптичко-електронском и и радио извиђачким локаторима који омогућавају руском роботенку да извршава борбене задатке и у мраку а да се не открије.

Машина ће бити коришћена за изивиђање, постављање дивних завеса али и за заштиту пројектила земља-ваздух С 400 у Калининграду.

https://youtu.be/Nc2ECztHc-M

Извор: Блиц.рс