Издвајамо Свет

Путин у анкети Тајма убедљиво побеђује! Американци га подржавају, а ево због чега!

Владимир Путин (Фото: Јутјуб)

Владимир Путин је скочио на врх Тајмове анкете за личност године и на путу је за убедљиву победу, доказујући да је његова одлучност да уништи Нови светски поредак почела да одјекује међу Американцима.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Путин је остварио велико вођство у анкети 2016. године, седећи на 38% гласова од 27. новембра. Доналд Трамп је на другом месту са 13%, Џулијан Асанж има 3%, а Хилари Клинтон и Барак Обама имају мање од 1%.

Руски председник, који има велику предност од 25% у односу на друго место, изгледа да сигурно осваја јавну анкету и то великом већином. Али, хоће ли естаблишмент дозволити Тајму да крунише Путина као личност 2016. године – или ће занемарити глас народа и изабрати свог победника?

Руски председник Путин, џудо ентузијаста који диже 230 из бенча, ударио је Нови светски поредак тамо где боли.

Ухватио их је у паничном страху, због чега су претерали са пропагандом, пумпајући Западне медије страшним причама и неистинама у покушају да затворе очи маси на оно што се заиста догађа пред њиховим очима.

Али резултати Тајмове анкете за личност године показују да су Американци почели да се буде и да примећују, и не падају на пропаганду.

Прави људи, на које водећи медији немају утицај, подржавају Путина.

Немојте се изненадити ако водећи медији покушају да вас убеде у нешто дубоко узнемирујуће у скоријој будућности. Имали смо очајнички покушај кампање Клинтонове да окриви Русију за своје сопствене неуспехе, и покушај водећих медија да попљују Путина и Русију са оптужбама о мешању у америчке изборе – упркос чињеници да не могу пружити никакав доказ да подрже своју лажну причу.

Никада у историји Нови светски поредак није имао такву контролу над операцијама Западних медија. Истовремено, Нови светски поредак никада није имао тако преданог и тешког непријатеља као Владимира Путина.

Ова ситуација се не може наставити. Нешто се мора догодити.

Путин је игнорисао позиве Новог светског поретка и одлучио је да прати своју савест. Обећали су му значајну улогу за њиховим високим столом, али он је препознао њихову игру и зарекао се да ће их уништити.

Путин је цео живот, од његовог детињства у пацовима зараженој стамбеној згради, до свог мирног и посвећеног председавања, био демонстрација своје немилосрдне одлучности и решености да се уради оно што се мора за добробит свог народа.

Како су карте подељене, његови људи су сада свет.

Извор: webtribune.rs