Издвајамо Србија

СТОУН РАЗОТКРИО ВУЧИЋА: Oбама и Хилари ојадили Србију за 2 милиона евра! (ВИДЕО)

Познати амерички аналитичар, лобиста и саветник Доналда Трампа током његове кампање за председника САД-а, Роџер Стоун, изјавио је у популарној емисији “Info Wars“ аутора Алекса Џоунса да је ФБИ покренуо поступак против Хилари Клинтон због оптужби да је добила новац од Владе Србије с циљем да председник САД-а Барак Обама прими у посету председника Владе Србије.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Стоун је Алексу Џоунсу у телефонском јављању рекао да је ФБИ покренуо поступак против Хилари Клинтон између осталог и због њеног посредовања да Фондација Клинтон добије на рачун два милиона долара од Владе Србије у сврху да председник Владе Србије Александар Вучић буде званични гост код Барака Обаме.

“Један од разлога покретања поступка против Хилари Клинтон јесте чињеница да је Србија уплатила два милона долара за руковање њиховог председника са Бараком Обамом и да је тај новац послат Фондацији Клинтон. То је криминална радња и покушај да Хилари Клинтон избегне поступак биће велики изазов за институције”, навео је Стоун.

Роџер Стоун је био и члан изборног штаба Доналда Трампа током председничке кампање којег је напустио 8. августа 2015. године.

Председник Владе Србије Александар Вучић није крио своје симпатије према Клинтоновима својим учешћем на форуму Фондације Клинтон као и изјавама продршке Хилари Клинтон.

Погледајте део у коме се наводи посредовање Клинтонове између администрације председника САД-а и премијера Србије можете погледати од 19. минута.

По свему судећи, Вучић за два милиона долара није добио ни фотографију са Обамом.

Погледајте како је накад говорио о овој теми сам Вучић:

 Извор: Курир/ Моја Херцеговина