Издвајамо Србија

БРУКА И СРАМОТА! КОМУНАЛЦИ СЕ ИЖИВЉАВАЛИ НАД БОЛЕСНОМ БАКОМ: Пролазник стао у њену одбрану, они га ухапсили!

Према речима очевидаца, у среду око 14 часова на Зеленом венцу, током редовне контроле уличних продаваца поред пијаце, најпре су исмевали жену, која их је на све начине молила да је пусте, а потом ухапсили пролазника чија је кривица једино то што није могао да гледа мучне сцене!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Док је паковала своје ствари, молила их је да је пусте и буквално им је љубила ноге, а они су јој се смејали и један другом нешто добацивали. Чак су се и пролазници придружили у мољењу полицајаца да је пусте, али они нису одустајали од ње – објашњава саговорница “Ало“.

М. В. наводи да се у расправу укључио и мушкарац, који је комуналне полицајце питао: „Зашто дирате јадну жену? Видите да је болесна?”

Фото: Принтскрин
Фото: Принтскрин

– То је једног полицајца толико изнервирало. Одмах се унео у лице том човеку, као да хоће да се бије с њим и рекао му: „Шта хоћеш ти?“ Пролазник му је мирно рекао да зна своја права и поново га питао зашто дира болесну жену. Комуналац је толико беснео да су остале колеге почеле да га смирују, а пролазника су ухапсили без икаквог разлога – каже М. В.

Комунална полиција одбила је да коментрише догађај, преноси “Ало“.

 

 

Извор: Ало