Издвајамо Регион

ЈЕДАН ОД ОСУМЊИЧЕНИХ, НЕМАЊА РИСТИЋ: Наводни државни удар режирали Мило Ђукановић, албанска мафија и ЦИА

Специјално црногорско тужилаштво истражује још троје српских државлјана у истрази о претњи терористичким нападом, а Немања Ристић, један од осумњичених, за “Ало!” открива да је поднео кривичне пријаве против Александра Синђелића и тужиоца Катинића.

Специјално црногорско тужилаштво истражује још троје српских државлјана у истрази о претњи терористичким нападом, а Немања Ристић, један од осумњичених, за „Ало!“ открива да је поднео кривичне пријаве против Александра Синђелића и тужиоца Катинића.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Поводом клевета изнетих у црногорској јавности којима ми се приписује учешће у припреми наводног државног удара у Црној Гори обавештавам вас да сам поднео кривичне пријаве против Александра Синђелића за лажно оптуживање и угрожавање сигурности и Милисава Катинића, специјалног јавног тужиоца Црне Горе, због злоупотребе службеног положаја – каже Ристић.

 

– Иза ове оркестриране хајке стоје обавештајне структуре окупљене око Мила Ђукановића и Бебе Поповића, уско повезане са албанском нарко-мафијом. Главни ментор је ЦИА, као и појединци америчких амбасада у Подгорици и Београду, а постоје основане сумње да они стоје и иза припреме могућег атентата на Александра и Андреја Вучића – додаје Ристић.

– Ухапшени Синђелић, зависник од наркотика и алкохола који је и својој супрузи претио убиством, због чега је она поднела кривичну пријаву, само је извођач прљавих послова за поменуте наручиоце. Све изнете неистине од дана избора у Црној Гори биће у потпуности раскринкане како пред правосудним органима, тако и пред целокупном јавношћу – наводи Ристић, а на питање познаје ли Дикића, одговара:

– Поменутог бившег команданта Жандармерије познајем као поштеног и часног официра, а колико знам, његово здравствено стање је изузетно тешко и озбиљно, па сматрам да је довођење Дикића у овакав контекст апсурдно – каже он.

 

Извор: Ало.рс/Агенције