Издвајамо Србија

ОВО ЈЕ ПРАВА ИСТИНА О АРКАНОВОМ УБИСТВУ: Ево како и зашто је убијен вођа ТИГРОВА… (ВИДЕО)

Зоран Ускоковић Сколе, наводно је један од организатора убиства Жељка Ражнатовића Аркана, а све због освете јер је добио мањи део колача од продаје фудбалера Обилића Николе Лазетића.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Зоран Ускоковић Сколе, наводно је један од организатора убиства Жељка Ражнатовића Аркана, после свађе због поделе новца око трансфера фудбалера Обилића Николе Лазетића.

Аркан је, наводно, понудио Сколету само милион од укупно десет, колика је била зарада од продаје Лазетића, те је Ускоковић наручио његово убиство.

Ускоковића су неколико месеци након атентата на Аркана убили чланови земунског клана.

Жељко Ражнатовић Аркан убијен је 15. јануара 2000. године у хотелу Интерконтинентал. Уз њега су, седећи заједно у сепареу, страдали и Миленко Мандић и Драган Гарић.

За злочин су 9. октобра 2006. осуђени Добросав Гаврић као извршилац убистава на 35 година затвора, а као саучесници Милан Ђуричић Мики и Драган Николић Гаги на по 30 година. И полицијски извори и они из криминалне сфере наводили су једно име као организатора убиства – Зоран Ускоковић Сколе.

Арканова удовица Светлана Цеца Ражнатовић тада је рекла да очекује од државе да да завршну реч о смрти њеног мужа.

– Решила сам да не коментаришем ништа на ту тему. Оставила сам држави да решава то. Као што и сами видите и после 15 година ствари се своде на рекла казала – рекла је тада Цеца.

Погледајте како је изгледала сахрана Жељка Ражнатовића Аркана:

 Извор: Newsweek