Занимљивости Издвајамо

РЕВОЛУЦИОНАРНО САЗНАЊЕ – ЉУДИ СУ УСТВАРИ ВАНЗЕМАЉЦИ: Научници су закључили да људи нису еволуирали на Земљи!

Према контроверзној књизи коју је написао признати заштитник животне средине и еколог др Елис Силвер, људска бића нису еволуирала заједно са другим облицима живота на Земљи.

У ствари, човечанство уопште није настало од тог соја живота, него је еволуирало на другом месту па је пребачено на Земљу (као потпуно развијени хомо сапиенси) између 60.000 и 200.000 година пре.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Шта ако трагамо за ванземаљским животом не знајући да смо ми, у ствари, ванземаљци на Земљи?

Нова теорија коју је изнео др Елис Силвер наводи да постоји неколико знакова у људском роду који указују да људска бића нису еволуирала заједно са другим облицима живота на Земљи, што на крају значи да смо ми ванземаљци које све време тражимо.

Књига под називом “Људи нису са Земље: научна процена доказа“ је у основи резиме доказа за и углавном против човекове еволуције на Земљи. У књизи, водећи заштитник животне средине и еколог др Елис Силвер, пролази кроз процену тринаест хипотеза и седамнаест фактора који указују да људи нису са Земље.

 

Човечанство је наводно најразвијенија врста на планети, а ипак је изненађујуће неодговарајућа и лоше опремљена за окружење на Земљи: штете им сунчеви зраци, мрзе природну храну, превисоке стопе хроничних болести и још тога, каже др Елис у интервјуу.

Према речима др Елиса, људи можда пате од болова у леђима јер је наша врста првобитно еволуирала на другој планети са мањом гравитацијом, додајући мистеријама, др Елис такође указује да је чудно да новорођенчад имају велике главе и отежавају мајкама да рађају, што може да доведе до фаталних последица и за мајку и за дете.

Према речима др Елиса, ни једна друга врста на Земљи нема овај проблем.

Али поред бројних “контроверзних“ теорија које др Елис износи, он је такође сугерисао да људска бића нису “дизајнирана“ да буду изложена сунцу као што су овде на Земљи, јер нису у стању да се “сунчају“ више од недељу дана или две – за разлику од других врста на Земљи, као што је гуштер – и не могу бити изложени сунцу сваки дан без проблема.

 

Осим тога, др Елис објашњава да су људи скоро увек болесни и да то може бити због тога што је наше тело еволуирало да очекује 25 сати у току дана, а не 24 као што је доказано од стране бројних истраживача сна.

Др Елис каже да ово није модерно стање; исти фактори се могу пратити кроз целу историју човечанства на Земљи.

Па, одакле долазимо? Према речима др Елиса, неандерталци су највероватније укрштани са другим врстама, можда из звезданог система Алфа Кентаури – који је један од најближих соларних система Земљи – у далекој прошлости, и добили модерне људе.

Према речима др Елиса, постоје милиони људи широм света који “осећају“ да не припадају на Земљи.

Др Елис објашњава: “Ово сугерише, барем мени, да је човечанство можда еволуирало на другој планети, и да смо можда овде само доведени као високо развијене врсте. Један од разлога за то… је да је Земља можда била затворска планета, јер се чини да смо природно насилна врста и овде смо док не научимо да се понашамо.“

Др Елис закључује да човечанство није еволуирало од тог соја живота, него да је еволуирало негде друго и пребачено на Земљу (као потпуно развијени хомо сапиенси) између 60.000 и 200.000 година пре.

 

Извор: Wебтрибуне.рс