Спорт

Бекер је имао емотиван одговор на питање „Шта се дешава са Новаком?“

Још се чека одлука да ли ће Србин и Немац наставити сарадњу

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Док ишчекујемо коначну информацију о томе да ли ће Новак Ђоковић и Борис Бекер наставити сарадњу и наредне сезоне, немачки тренер одговара на бројна питања светских медија о односу и атмосфери у табору најбољег српског тенисера.

После финала завршног мастерса, Бекер је одмереним и брижним речима говорио ЦНН-у о Новаку, а сада је дао интервју “Дејли мејлу“, ком је признао да је био изненађен лошом игром Ђоковића против Марија у Лондону.

– Запрепастио сам се слабом игром Ђоковића против Марија у финалу у Лондону. Против Нишикорија у полуфиналу је играо феноменално, поново је био на нивоу ит првих шест месеци. Нисам могао да поверујем колико је био лош у финалу. То је сигурно био Новаков најгори меч од кад сарађујемо. Ево ни после две недеље не знам шта се догодило – рекао је Бекер за “Дејли мејл”.

Уследило је питање шта се тачно дешавало у Новаковом животу у последњих шест месеци, Бекер је рекао:

– Ја сам унутра, све знам, али ништа не желим да кажем. Волим мог играча, заштитићу га и никада ништа нећу рећи.

Када је у питању сезона 2017, славни Немац је поручио:

– Већ у мају кад су Ноле и Енди играли финала у Мадриду и Риму, било је јасно да се појавио нови ас. Када је Ђоковићу после освајања Ролан Гароса пала мотивација, што је потпуно нормално кад се оствари тако велики сан, мари је одмах искористио указану шансу – објаснио је Бекер, истакавши да ће Шкот прави притисак осетити онда када буде морао да брани велики број бодова и титула.

Када је у питању “велика четврка”, Немац нема дилему – по његовом мишљењу, она више не постоји.

– Новак и Енди ће бити изнад осталих, “велике четворке” више неће бити. За Федерера и Надала време се неће вратити. Очекујем да Зим, Кирјос, Гофан и Раонић још јаче покуцају на врата.

 

Извор: Telegraf.rs