Свет

ВИКИЛЕАКС ОБЈАВИО ДО САДА НЕВИЂЕНИ ИЗВЕШТАЈ: Ево ко је ухваћен да тајно диктира политику владе САД!

ВикиЛеакс је објавио да је влада САД-а одржала низ тајних састанака са Дејвидом Рокфелером око тога где да сакрију елитну породицу Шаха након иранске револуције 1979. године.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

 

Ова објава, која даје детаље о тајним договорима између државног секретара Хенрија Кисинџера и тајкуна Дејвида Рокфелера, додаје гориво једној од најдужих теорија завере – да владу САД-а заправо води влада из сенке која прима наређења од тајне глобалне елите познате као Илуминати.

Рокфелери су америчка индустријска, политичка и банкарска породица која је направила једно од највећих богатстава на свету од краја 19. века.

Тхе Еxпресс извештава:

Заверенички сајтови наводе Рокфелер породицу као једну од 13 топ Илуминати династија и тврди да они покушавају да инсталирају Нови светски поредак на Земљи, који би на крају био једна глобала влада коју би они контролисали.

Овај сајт наводи: “Елита, која је до елите која себе назива Илуминатима, “просветљени,“ садржи 13 невероватно богатих, ционистичких породица које су у сталном контакту једни са другима.“

“Њихова имена су вероватно Ротшилд, Рокфелер, Варбург, Брус, Кевендиш, Де Медичи, Хановер, Хабсбург, Круп, Ланкастер, Романов, Синклер и Виндзор, али је ова листа скривена од спољног света тако пажљиво да неки извори помињу другачија имена на неколико места.“

Ново ВикиЛеакс откриће ће додатно подстакнути заверу, јер се наводи и да је Кисинџер (93) такође део Илумината.

Већи чланак на пицтуре.цом наставља: “Њих подржава још 300 других породица, често са добро познатим именима као што су Агнели, Буш, Форд, Кун, Лоеб, Монтгомери, Морган, Рузвелт и Шиф.“

“Многи људи који су жељни моћи се такође мешају са њима, као на пример Хенри Кисинџер, Дик Чејни, Доналд Рамсфилд, Бил Гејтс, Бил и Хилари Клинтон, Варен Бафет итд. Заједно они практично контролишу сву власт и новац на свету.“

ВикиЛеакс откриће, садржи један фајл под називом Цартер Цаблес ИИИ, који је објављен ове недеље а датира из 1979. године.

То се односи на то да су САД пристале да пруже склониште породици последњег иранског шаха, Мохамеда Реза Пахлави, након иранске револуције исте године.

То се десило након што је он свргнут исламским устанком, а 66 Американаца држани као таоци у америчкој амбасади у Техерану.

У документу који је обелоданио ВикиЛеакс стоји одељак посвећен бившем државном секретару Хенрију Кисинџеру, показујући како је амерички пословни тајкун Дејвид Рокфелер пристао да пронађе место да сакрије Шаха – под условом да његов ангажман буде скривен од јавности.

Документ такође показује да је магнат присато да “направи аранжмане за будући боравак“ принцезе Ашраф Пахлави, сестре Шаха.

У документу је речено да су Кисинџер и Рокфелер “посебно разговарали о Мексику, Бахамима и евентуално Аргентини“ као опцији за азил и ступили у контакт “са неколико људи у САД“ да погледају “места у Централној и Јужној Америци.“

Извор: Webtribune.rs