Издвајамо Србија

МАРКО ВИДОЈКОВИЋ БЕЗ ДЛАКЕ НА ЈЕЗИКУ: Вучић само глуми лудило, док његов картел пљачка Србију! (ВИДЕО)

Гост емисије „Интервју“ био је господин Марко Видојковић, наш популарни писац и новинар. Он је човек који никога не оставља равнодушним у временима када је искреност постала толико ретка да је заправо „атракција“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У књигама привлачи пажњу својом искреношћу и сурово реалним ставовима. Увек без рачунице иде за својим срцем и не мари за последице.

Многи би њему поставили дијагнозу, али он их је предухитрио, својим писањем и борбом за истину. Свака написана реч и свака изговорена реч обележава време у коме живимо.

Читањем његових књига можда пробудимо осећај стида што смо део оваквог система.

У емисији је вођен разговор на многе теме, господин Видојковић је највише говорио о премијеру Александру Вучићу.

Он наводи да је позадина наводно планираног атентата на Вучића, могућа само ако је дошло до сукоба интереса у криминалним клановима јер је премијер зашао у те послове.

Глупо је да одмах објавиш у медије, пронађено оружје у Јајинцима, то је све његова фора, да воза народ док Вучић, његов брат и кум пљачкају Србију, каже господин Видојковић.

Он је постављен да глуми будалу, замлаћује народ држећи лудачке говоре на конференцији више, стално је на ТВ-у, буквално се не скида, по цео дан нешто виче а није тако луд као што се прави,јер за то време његови тајкуни отимају од народа и пуне џепове, тврди наш писац.

Тако нешто ни Милошевић није радио, он се ретко појављивао у медијима, чак и када су били протести, док Вчић држи говоре за сваку глупост, наводи он.

Сви који гласају и подржавају Вучића су његови саучесници у злочиначком подухвату над српским народом, а сви који мисле да треба опростити лудом човеку греше, јер он није луд већ покварен,тврди господин Видојковић.

Препоручујемо да погледате цео интервју и сазнате више о томе, зашто је Вучић попут метастазе на мозгу српског народа, да ли су српски медији само гласила за пропаганду различитих странака, да ли Вучић може да убеди Марка Видојковића у исправност своје идеје после 24 сата гледања Пинка и читања Информера, ко је забранио наставак емитовања емисије „390 степени“ и шта је прави разлог тога, која је симболика тога да је председник Србије Тома „гробар“. Како се намештају тендери и још много занимљивих одговора…

Извор: Србија јавља