Издвајамо Свет

НЕШТО СЕ НЕЗАМИСЛИВО ДОГАЂА: Сорош почео застрашујући план Илумината, елиминацију САД и промоцију Кине као вође NWO!

У интервјуу за Финанциал Тимес, Џорџ Сорош је суптилно изложио план “банкстера“ за увођење Новог светског поретка, најављујући да Кина мора спровести Нови светски поредак, “створити га и поседовати га“ и потиснути САД као светску економску суперсилу.

Сорошови планови за Кину су потпуно супротни од очекиване политике Доналда Трампа у вези Кине. Новоизабрани председник је описао азијског џина као “манипулатором валуте“ и истакао планове за исправљање тренутне ситуације и враћање добрих послова у Америку. Он је већ разљутио Кинезе када је обавио телефонски разговор са председницом Цеј Инг-вен – кршећи амерички протокол стар скоро четири деценије.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ово само показује да банкстери заправо никада нису скривали шта раде; само то откривали у сувопарним интервјуима и неподношљиво лошој политици док је јавност ометана емотивном бајком “добар момак“ против “лошег момка.“

Према овој бајци, коју су понудили и водећи медији и велика већина алтернативних медија, САД су у сукобу са Русијом, док одлучна група за борбу за слободу народа (БРИЦС) има мисију да се ослободи од зла западног империјализма једном за свагда. Зар то није дивно? Такође гомила детињастих глупости.

У стварности, и Западне силе и БРИЦС нације блиско сарађују кроз Г20 да успоставе централно банкарство Новог светског поретка.

Ово су нације Г20 (20. “нација“ је ЕУ),  са западним силама које су заокружене плавим, а БРИЦ црвеним.

Када њихови планови кулминирају, светом ће владати мултилатерални/мултиполарни финансијски и политички поредак који ће карактерисати Кину као најистакнутији народ, потискујући САД. Џорџ Сорош је по том питању рекао следеће:

“Мислим да је сада време, јер стварно треба укључити Кину у стварање Новог светског поретка – Финансијског светског поретка. Они су нека врста чланова ММФ-а који се нерадо одазивају. Они учествују, али немају неки допринос, јер то није њихова институција. Њихово учешће није сразмерно – њихова гласачка права нису сразмерна – њиховој тежини. Зато мислим да је потребан Нови светски поредак и да Кина мора бити део његовог процеса стварања. Они га морају поседовати на исти начин као што сам рекао да САД поседују Вашингтонски консезус, постојећи поредак, и мислим да би овај био стабилнији где би постојала координисана политика.“

Дакле, он каже да је начин да се Кинези уведу у Нови светски поредак тај да им се помогне да га створе и да им се да “власништво“ над њим. Ово, наравно, није нова идеја пошто је Рокфелер наговестио ову статегију још 1961.

Проблем – Зла елита западне силе ће све да покраде и све да поубија!!! (Пројектовани покрет је осигурао да се ова порука прими јасно и гласно.)

Реакција – Људи су и љути и уплашени, и чезну да се оконча стари систем и да започне нешто ново.

Решење – Анђеоска БРИЦС моћна елита се појавила на белом једнорогу да спаси дан и понуди нови финансијски систем и сав новац који је потребан људима.

Размишљањем о овом сценарију проблем/реакција/решење, поставља се питање…

Зашто Кина? Зашто би Илуминати, чија је база у западној Европи, имали Кинезе на челу њиховог Новог светског поретка?

Траг њихове мотивације и стратегије се може наћи у чланку “Колонијална елита влада Кином за Илуминате.“ У њему аутор наводи…

“Кинези би се побунили против отворене стране доминације, али би прихватили своје место у Новом светском поретку ако би веровали да имају контролу.“

Кинези су у великој мери пропатили у рукама западног империјализма, колико и свет. Због тога би Илуминати имали проблема да увуку многе нације у Нови светски поредак који предводи Запад, посебно националистичке Кинезе. Пошто не можете имати истински глобални поредак без најмногољудније земље на свету, Илуминати су одлучили да искористе сопствену заоставштину разарања у своју корист. Њихова дводелна стратегија за то је следећа:

1 – Они постављају Кину у средиште савеза као супротну силу Западном савезу.

Овај део стратегије је био наговештен у мејнстрим штампи у УПИ чланку из 2002. године под насловом “Кина жели свој Нови светски поредак како би се супротставила америчкој верзији.“ То је уобичајена пракса за Илуминате да користе супротстављене снаге да остваре своје циљеве, и увек се труде да имају утицај или контролу над обе стране.

2 – Они наводе светску јавност у руке кинеског савеза.

Како су пришли томе, питате се?

  • Они су нашироко промовисали гнусни Нови светски поредак испланиран од стране Западних сила, док су истовремено промовисали бенигни Нови светски поредак испланиран од стране Кине и њених савезника.
  • Они су подстицали нечувену и провокативну акцију, и економски и војно, од стране Западних сила (ово даје нови увид у Волстрит/Град Лондон криминал и недавне западне војне бесмислене акције у Авганистану, Ираку, Египту, Либији и Сирији).
  • Они су нашироко изложили штетне информације о Западним нацијама, посебно САД. Ово је мотивација иза WикиЛеакс-а, Сноудена и хиљаду мањих обелодањивања. И након што је Сноуден јавности открио активности НСА, где је побегао да се сакрије? Прво у Кину (Хонг Конг), затим у Русију. Дакле, шта је психолошка порука? Кина и Русија (БРИЦС савез) су место где се тражите сигурност од зле Америке, њених западних савезника и њиховог страшног понашања.

Заиста је веома једноставно: Илуминати су направили замку за зечеве (у БРИЦС савезу) која изгледа као лепо, сигурно место да се сакрије од опасности. Сада ударају по жбуњу (са Западним силама) како би натерали зечеве у замку.

Сорошова признања ефикасно потврђују све ово.

 

Извор: Wебтрибуне.рс