Издвајамо Србија

РАТ ЗБОГ ЂИНЂИЋА! ШЕШЕЉ СВЕ ПРОЗВАО: Веља је фукара, а Човић мафијашка пудлица!

Шеф радикала Војислав Шешељ побеснео је после прозивки Велимира Илића да хоће да га испита због атентата на Зорана Ђинђића и додао да је „Илић фукара“, а Човић „криминалац и мафијашка пудлица“!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Лидер радикала Војислав Шешељ, одговарајући на прозивку председника Нове Србије Велимира Илића да ће лично испитати и њега и Небојшу Човића уколико буде формиран скупштински анкетни одбор о политичкој позадини убиства Зорана Ђинђића, поручује да га уопште на занима шта прича, како је рекао, тај безвезњаковић.

– Ма бре, баш ме брига шта прича. Веља је једна најобичнија фукара, ако знате шта то значи. Он ће мене да испитује. Није то вашар, већ озбиљна ствар. Када је реч о политичкој позадини убиства Зорана Ђинђића, најважније и почетак свега јесте да се открије како су убијени Душан Спасојевић Шиптар и Миле Луковић Кум и бесан сам на власт што се одлаже ова истрага. Зато што истраге нема, радикали су затражили формирање анкетног одбора за расветљавање убиства Зорана Ђинђића – поручује Шешељ.

Он се осврнуо и на улогу Небојше Човића у политичкој позадини атентата на Ђинђића.

– Човић је био и остао један најобичнији криминалац, што сам и више пута поновио. Човић сам себе очигледно запетљава јер износи контрадикторне тврдње. Чињенице су неумољиве против њега. Нешто се узјогунила мафијашка пудлица. Кевће, кевће, кевће, а зубићи не могу да загризу – у свом стилу је прокоментарисао лидер радикала.

Подсетимо, Илић је у изјави за Курир рекао да му је скандалозно понашање и Човића, али и радикала Војислава Шешеља, који би да буде на челу анкетног одбора за истраживање политичке позадине убиства покојног премијера.

– Они се спрдају са убиством Ђинђића. А ако буде било одбора, лично бих испитао и једног и другог – рекао је Илић.

Ипак, јуче није био доступан за коментар како би одговорио Шешељу. С друге стране, Човић већ данима одбија да даје изјаве наш лист. Човић се протекле недеље правдао да нема никакве везе са убиством покојног премијера и притом кривицу и одговорност пребацио на тадашњег министра полиције Душана Михајловића и Чедомира Јовановића.

Извор:Курир.рс/Невена Мијушковић