Издвајамо Србија

ВУЧИЋЕВ САВЕТНИК ИЗ 90-ТИХ: Хрвати су усташе, дивљаци и примитивци, а Сорош је само пион владара из сенке! (ВИДЕО)

Гост емисије „Интервју“ био је господин Жељко Познановић, стручњак за геополитичке односе. Познат је као врхунски познавалац области теологије, филозофије и политикологије. Сарадник Драгоша Калајића и саветник Александра Вучића за време кад је био министар информисања. Човек који је након 5. октобра забрањен у српским медијима.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Господин Познановић каже да Вучић никад није био националиста, да је пре свега био либералан човек, те да га фашистичка идеологија никад није занимала.

Он наводи да је Џорџ Сорош изабрани пион и уопште није велики играч, јер да јесте не би се толико експонирао, он је неко ко је одређен да се експонира а велики играчи то не раде.

Сорош је био члан Комунистичке партије и често има обичај да цитира Лењина на Твитеру, чак је канонизовао мноштво монахиња које су убијене у Еквадору под оптужбом да су комунисти, зато што су описмењавали децу, каже господин Познановић.

Он још тврди да садашњи папа има лошији однос према Хрватима, зато што је комуниста а Хрвати су усташе, који су примитивци и дивљаци, лично сам читао записе на Међугорју где псују мајку четничку папи Бергољу и ту нема говора о конзерватизму већ о примитивизму и дивљаштву.

Ја сам одрастао у Загребу, тамо сам завршио школу и као Србин из Загреба их одлично познајем, Хрвати су сирови и примитивни, постоји енглески извештај из Другог светског рата, где се наводи да је Београд масонско грађански а Загреб сељачки и примитиван, каже он.

Препоручујемо да погледате цео интервју и сазнате више о Драгошу Калајићу и Александру Вучићу из времена деведесетих, каква је улога католичке цркве на Балкану данас, како је ЦИА утицала на довођење неких папа, зашто је Степинац био хрватски дивљак и примитивац, о ставовима католичке цркве према хомосексуалцима, о ставовима различитих групација у муслиманском свету, о сукобу између јевреја и муслимана, о чињеницама везаним за највеће религије у свету, али и о бројним другим занимљивим темама.

 

Извор: Србија јавља/BALKAN INFO – Zvanični kanal