Издвајамо Србија

ДЈБ: Динкићево саслушање је фарса за спасавање Вучићевог рејтинга који је пао 30 одсто!

ПОКРЕТ Доста је било оценио је да је јучерашње саслушање бившег министра Млађана Динкића било лажна представа за јавност и да је то заправо покушај премијера Александра Вучића да спасе свој рејтинг и рејтинг Српске напредне странке, који је, како је оцењено, у стрмоглавом паду.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Млађан Динкић је више пута пред изборе играо овакве улоге и лажним обећањима и манипулацијама доносио одлучујуће поене партнерима на власти. Овог пута његово лажно саслушавање о ,продаји Мобтела и изградњи топионице бакра у Бору’ смишљено је да завара грађане и уљуљка их у лажној слици да је премијер борац против корупције“, саопштено је из покрета на чијем челу је Саша Радуловић.

Покрет Доста је било оценио је да се рејтинг Александра Вучића „суновратио на 30 одсто“, а као узроци наведени су ослобађање Богољуба Карића одговорности за Мобтел и његов повратак у Србију, обустављање истраге против Млађана Динкића због случаја Национална штедионица, поклањања пословног простора приватним банкама, као и застаревање свих оптужница против „тајкуна и актера пљачки и убистава деведесетих“.

„Саслушавање Млађана Динкића за кога је премијер, показујући у скупштини робијашку кошуљу са његовим именом говорио да је „највећи криминалац“ и стицао политичке поене, само је лажно приказивање да се још некаква истрага у случају Мобтела води“, наведено је у саопштењу.

(саопштење Покрета Доста је било)