Свет

Зашто су бивши агенти ЦИА, НСА, ФБИ обузети припремом за нешто велико? Стижу догађаји који ће променити историју света

Бивши новинар и најпродаванији аутор теорија завере Џим Марс је рекао радијском водитељу Дејву Хоџису у децембру да је око 400-500 банкарских директора напустило своје позиције и склонили се.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Марс је тада рекао да је елита имала одступницу из хаотичног друштва- трезоре којима су само они имали приступ.

“Марс је јасно алудирао на чињеницу да стижу неки веома лоши догађаји и да је глобална елита тога свесна, и да креће у сусрет претњи“, написао је Хоџис на свом сајту радио емисије.

Хоџис је рекао да су му његови извори рекли да се иста ствар дешава са људима који су недавно пензионисани из више федералних агенција, укључујући ЦИА, ДХС, НСА и ФЕМА.

“Ова чињеница је неоспорна,“ написао је Хоџис. “Имам сазнања из прве руке о четири бивша федерална званичника и њиховим породицама који су измештени из безбедносних енклава када је то веома реметило њихове животе.“ Он је рекао да се то све више појављује како стижу важни догађаји – животни и догађаји који мењају историју због којих су ови људи тражили начин да се “склоне са тешког пута.“

Хоџис је даље навео: “Када се државни званичници, из разних агенција, масовно пензионишу, није нужно истаћи тај догађај. Међутим, када се ти исти званичници масовно пензионишу а затим се преселе како би формирали своје енклаве за преживљавање, онда је то нешто на шта бисмо сви требали да обратимо пажњу, поготово када видимо исто понашање код једног дела руководилаца Волстрита.”

То је значајан догађај, не мање значајан од онога што је Wасхингтон Пост недавно објавио да је неколико топ позиција у Одељењу за унутрашњу безбедност (ДХС) тренутно упражњено, а морал је изузетно лош.

“Сајт Одељења показује да је 40 одсто позиција ДХС руководства попуњено привременим функционерима или су упражњена – укључујући прва четири места“, навео је Пост.

Што се тиче Хоџиса, он каже да је недавно разговарао са паром инсајдера, као и са рођаком још једног инсајдера, који говори сличне приче о надолазећој серији апокалиптичних догађаја.

Он је такође написао да је “ствар званичне политике агенције“ то да ће неким од садашњих ДХС и ЦИА званичнника и њиховим породицама бити дато уточиште на разним локацијама у Колораду, у турбулентним временима (Колорадо је дом за неколико виталних војних база – једна војна и пет ваздухопловних база, све у близини Колорадо Спрингса- ово подручје је такође дом Чејен планине, Сверноамеричке ваздушно-космичке команде (НОРАД), центар за рано упозоравање нације, и НОРТХЦОМ-а, или Северне команде, војне команде која је задужена за унутрашњу безбедност и одговор).

“Већина људи који имају знање су свесни подземних објеката који се налазе испод интернационалног аеродрома у Денверу који имају повезану подземну железницу до НОРАД/Форт Царсон/Петерсон подземних ваздухопловних база“ написао је Хоџис. “Структуре су део програма континуитета владе који је развијен од стране владе САД-а у раним данима Хладног рата. Међутим, ови објекти све више постају планирано уточиште за многе светске глобалне елите са пребивалиштем у САД-у када избије пакао.“

У интервјуу за Тхе Цоммон Сенсе Схоw 9. децембра 2012. године, Џим Марс је дискутовао о томе да је око 400-500 банкара највишег нивоа напустило своје положаје и осамили се. Марс је подсетио моје слушаоце како је елита разрадила трезоре којима само они имају приступ. Марс је јасно алудирао на чињеницу да се неки спремају за веома лоше догађаје и да је глобална елита тога свесна, и да је кренула у сусрет претњи. Моји инсајдерски извори су ме обавестили да се иста ствар дешава у разним федералним организацијама које су се недавно пензионисале из ЦИА, ДХС, НСА и ФЕМА.

Када се државни званичници, из разних агенција, масовно пензионишу, није нужно истаћи тај догађај. Међутим, када се ти исти званичници масовно пензионишу а затим се преселе како би формирали своје енклаве за преживљавање, онда је то нешто на шта бисмо сви требали да обратимо пажњу, поготово када видимо исто понашање код једног дела руководилаца Волстрита.

У мојим односима са доушницима агенција, примио сам нека врло озбиља упозорења у погледу онога са шта се налази пред Америком. У време кад сам почео да примам информације, пре две године, о опасним временима у којима живимо, Даг Хагман је такође изашао у јавност са информацијама које је имао са “Росебуд“ ДХС-а, говорећи нам исту ствар.

Имао сам разговоре са два инсајдера и рођаком још једног инсајдера, који говоре сличне приче о надолазећој серији апокалиптичних догађаја. Велики део Хагманових информација одговара информацијама које сам ја добио.

Промена локација ДХС-а и ЦИА-е

Ствар је званичне политике агенција то што ће неки садашњи ДХС и ЦИА званичници и њихове породице добити сигурно уточиште на разним стратешким местима у Колораду у временима невоље. Већина људи који имају знање су свесни подземних објеката који се налазе испод интернационалног аеродрома у Денверу који имају повезану подземну железницу до НОРАД/Форт Царсон/Петерсон подземних ваздухопловних база. Структуре су део програма континуитета владе који је развијен од стране владе САД-а у раним данима Хладног рата. Међутим, ови објекти све више постају планирано уточиште за многе светске глобалне елите са пребивалиштем у САД-у када избије пакао.

У септембру 2011. године је увежбавана евакуација елите до сигурних скровишта у вежби ДХС-а познатој као операција Моунтаин Гуардиан, током које је Денвер аеродром затворен за комерцијална путовања авионом, осим за специфичне, недизајниране авионе којима је дозвољено да слете у припреми за неку организовану катастрофу. Овај догађај постаје значајан јавности, јер није случајно да је ЦИА преместила своје главне објекте за прикупљање података у подземне структуре испод интернационалног аеродрома у Денверу.

Промена локације НСА

Недавно су се пензионисани званичници из НСА преместили на подручје у Озарксу где имају приступ подземним безбедносним зонама које су претворене у мини села самоодрживе заштите. Њихова имовина се састоји углавном од 5 до 10 јутара за сваку породицу, садржи преносиви довод воде, становници су наоружани до зуба, имају алтернативне комуникације које се не ослањају на мрежу и имају годинама складиштену храну. Мој извор је појединац који се пензионисао из НСА пре скоро три године.

Промена локација ФЕМА-е

Недавно пензионисани званичници из ФЕМА-е су измештени на брдовите области у Северној Каролини. Њихова енклава садржи исте ресурсе укључујући ваздух, воду, храну и оружје. Ове енклаве такође укључују подземне структуре које су самосталне и могу да послуже да се изолују становници споља. Имам два извора за ове информације, који укључују члана породице и пензионисаног званичника ФЕМА-е који је одлучио да не учествује у овом измештању. Овај бивши званичник ФЕМА-е није тражио уточиште са овим групама јер сматра да ће неке од тих енклава бити мета за уништење од стране власти због знања које поседују ти становници. Ово има смисла јер би то омогућило елити да прекроји историју у својој верзији без икакве контрадикције са појединцима који знају шта се заправо десило. Ово инсајдерско знање је претња која би послужила као препрека за нову истину.

Када сам почео да примам информације о овим измештањима, пре две године, сви информатори су били јасни у једном – када Американци почну да виђају огромно пребцивање војне имовине у пратњи већег броја војника на америчком тлу, озбиљан проблем је над нама, и ја бих се упитао- чему смо присуствовали у последњих неколико месеци?

О виђењима ових возила је нашироко писано почетком прошлог пролећа. А то је навело неке да посумњају да је окупациона сила мобилисана.

 

Извор: Webtribune.rs

Фото: pixabay.com