Здравље Издвајамо

НА ХИЉАДЕ ИЗЛЕЧЕНИХ У РУСИЈИ: Народни лек против ХЕМОРОИДА! (РЕЦЕПТ)

Овај лек намењен је свима онима који су покушали са разним кремама, чајевима и таблетама, али ништа од наведеног није давало дуготрајни резултат.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Неуредан начин живота без кретања, неправилна исхрана уз наслеђене склоности, трудноћа и затвор узрокују појачани притисак на вене у ректуму, при чему долази до накупљања крви и болних отицања. Ову појаву називамо хемороидима.

Свраб, унутрашњи осећај притиска, болни отоци, чворови опипљиви на додир и крварење први су симптоми који указују на настанак хемороида. Код учесталих проблема потребно је потражити стручну помоћ, а превентивно када се проблем повуче, помаже промена стила живота, нарочито исхране.

Исхрана богата влакнима један је од главних помагача добре варења. Једите махунарке, житарице целог зрна и суво те свеже воће и поврће, а избегавајте превише љуту и ​​зачињену храну. Повећан унос течности у тело, при чему се препоручује вода или сокови од свеже цеђеног воћа и поврћа олакшавају столицу.

Посебно ефикасно је свакодневно конзумирање сока од сувих шљива.

Дуготрајно седење треба избегавати јер оно ствара притисак у ректалном подручју. Повремено устајање и кретање може да помогне у спречавању настанка хемороида и да побољша циркулацију, што умањује проблем.

Такође, редовна телесна активност подстиче циркулацију, убрзава метаболизам и варење, па тако стимулише цревну функцију којом се умањује појава пролива и затвора.
врсте хемороида

Спољашњи хемороиди – смештени су уз ивицу ануса и покривени су врло осетљивом кожом. Када се у једном од њих развије угрушак, ствара се оток на излазу из аналног канала, а на додир су присутни као тврда и болна избочина. Крваре само ако пукну и обично се повлаче након терапије за коју је најбоље потражити стручну помоћ.

Унутрашњи хемороиди развијају се унутар ануса, а ова врста се препознаје кроз крварење и избочине које настају приликом пражњења. Незгодни постају уколико се укљеште и не могу да се врате у анални канал, што изазива јак бол и крварење.

Они који пате од хемороида, знају колико су симптоми непријатни и да ово стање захтева беспрекорну хигијену интимних делова, што понекад није могуће. Али срећом, постоји решење – традиционални руски лек!

Овај лек намењен је свима онима који су покушали са разним кремама, чајевима и таблетама, али ништа од наведеног није давало дуготрајни резултат.

Рецепт

Све што вам треба јесте сирови, ољуштени кромпир и замрзивач!
Кромпир мора да буде квалитетан, не сме да буде зелен или проклијао.

Припрема:

Ољуштен, сирови кромпир исећи на танке штапиће и оставити у замрзивач. Кромпир прво исецкајте на колутове, па од 1 колута направите штапић, односно откините комад са леве и десне стране, а оно што остане у средини треба да изгледа као штапић.

Залеђене штапиће (само један приликом једне примене) стављати у анус првих 4 дана на само 30 секунди. Следећа 3-4 дана сваки пут остављати да штапић делује још по пола минута дуже.

Ово је наводно врло ефикасно средство којим је у Русији излечен велики број људи.

 

Извор: Стил