Здравље Издвајамо

Обичан аспирин решава све проблеме са кожом: После 3 примене, боре и акне нестају! (РЕЦЕПТИ)

Употребите ову магичну таблетицу на један од ова три начина и коначно ћете рећи збогом несавршеностима на лицу

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Нема те особе која би рекла Не младоликом и глатком лицу у сваком животном добу, али оваква идеја је за већину људи недостижна фантазија.

Ипак, изгледа да постоји решење које је доступно свима, а може да буде и ваше тајно оружје против старења коже. У питању је обичан аспирин.

Поред широке примене у медицинске сврхе, мало је познато да аспирин може да вам помогне да постигнете лепу, блиставу и здраву кожу, без акни, бора и других несавршености.

Само треба да га користите на следећа три начина (не сва три, одаберите онај који вам највише одговара) и уверићете и сами након само три примене!

Маска са аспирином и лимуном

Састојци: 3 аспирина, 3 кашике сока од лимуна

Припрема: Растопите аспирин у лимуновом соку и измешајте тако да добијете пасту. Умијте лице чистом водом, нанесите пасту и оставите да одстоји 10 минута. Након тога уклоните маску са доста воде.

Маска са аспирином, јогуртом и медом

Састојци: 5 аспирина, кашика јогурта, пола кашике меда

Припрема: Изгњечите таблете аспирина и помешајте са медом и јогуртом, тако да добијете једноличну смесу. Да би ова маска деловала, потребно је да прво ставите чисту памучну тканину натопљену топлом водом на лице, како би се поре отвориле. Затим сачекајте да вам се лице осуши, па нанесите маску и оставите да делује 30 минута. Исперите топлом водом.

Пилинг са аспирином

Састојци: 3 аспирина, 3 јашике млаке воде

Припрема: Растворите аспирин у млакој води и добићете пасту. Нанесите на чисто лице, оставите да делује 10 минута, па уклоните пилинг чистом, прохладном водом.

Извор:Стил