Издвајамо Свет

ОТКРИВЕНА ЗАВЕРА ПРОТИВ ТРАМПА: Марш од пола милиона демонстраната у Вашингтону финансирали…

Суботњи “Женски марш“ у Вашингтону је приказан као спонтани труд независне организације.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Медији су покушавали да учине да изгледа као да марш није био против Трампа… али се испоставило да је глобалистички милијардер и један од највећих донатора Хилари Клинтон, Џорџ Сорош, имао везе са преко педесет партнера “Женског марша”…

Партнери “Марша”, које финансира Сорош, укључују: Сиерра Цлуб, Амнестy Интернатионал, МовеОн.орг, НААЦП, Греен Фор Алл, Центер фор Цонститутионал Ригхтс, Хуман Ригхтс Wатцх, НАРАЛ Про-Цхоице, Пеопле фор тхе Америцан Wаy, и Планнед Парентхоод.

Гуардиан је изрекламирао “Женски марш на Вашигнтон“ као “спонатну“ акцију за женска права. Још један либерални медиј, Воx, говори о “спонтаном развоју политичког мишљења“ иза марша. На својој интернет страници су организатори марша промовисали свој рад као “основни труд“ са “независним“ организаторима. Дошло је дотле, да су чак и фитнес клубови изнајмљивали аутобусе и нудили места за 35 долара. Слоган марша је био “Успон жена = Успон нације!“

То је идеја коју би, свака либерална феминисткиња прихватила. Али, већина Америке је знала, да то није “женски марш“ него да је то заправо марш жена које су против Трампа.

Неко ко је гласао за Трампа, на овом маршу се не би осећао пожељним, као ни многе друге жене које одбацују либерални идентитет политике, који је срж марша, чинећи да се жене осећају непожељно, нарочито оне које се противе абортусу.

Да би се боље разумео марш, непристрасни новинари остајали су будни ноћима током ове недеље, проучавајући финансирање, политику и говоре неких од 403 групе које су “партнери“ марша, питајући се да ли је ово заиста непристрасан “Женски марш“?

Рој Спекхард, извршни директор “Америцан Хуманист Ассоциатион” и “партнер“ марша, је изјавио да је његова организација “непристрасна“ али да има “много забринутости због долазеће Трампове администрације која укључује и оно што видимо као женомрзачки приступ супротном полу“ Ник Фиш, директор националног програма “Америцан Атхеистс”, још један партнер марша, објашњавао је да “Ово није “партијски“ догађај“, а у томе га је подржао и Денис Вили, пастор цркве Цовенант Баптист.

Пратећи путеве новца, јавност се запитала: “Каква је веза између једног од највећих донатора Хилари Клинтон и “Женског марша“?” Одговор је- велика…

На основу истраживања, достављених на “ГооглеДоцс”, Сорош је финансирао, или има блиске везе са најмање 56 “партнера“ марша, укључујући и “кључне партнере“ Планнед Парентхоод, који се противе Трамповој политици борбе против абортуса, и Натионал Ресоурце Дефенсе Цоуцил, који се противи Трамповој политици заштите животне средине. Друге Сорошове везе са организацијама “Женског марша“ укључују партијски МовеОн.орг (који је жестоко био за Клинтонову), Натионал Ацтион Нетwорк (која има бившег извршног директора кога је Обамина виша саветница Валери Џерет похвалила као “лидера сутрашњице“).

Други Сорошеви стипендисти који су “партнери“ марша су Амерцан Цивил Либертиес Унион, Центер фор Цонститутионал Ригхтс, Амнестy Интернатионал, и Хуман Ригхтс Wатцх. Организатори и организације марша које су овде споменуте, још нису дале коментар.

 

Извор: Wебтрибуне.рс