Здравље Издвајамо

ОЧИСТИТЕ ПЛУЋА ЗА САМО 3 ДАНА: Овај рецепт опоравиће и НАЈОКОРЕЛИЈЕГ ПУШАЧА!

Било да сте пушач или не, може вам се догодити да имате проблема са плућима.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Уколико сте пушач, тим горе, јер су вам плућа сигурно веома оштећена. Овај рецепт ће вам помоћи да их прочистите у само 72 сата.

Пре него што почнете са овим третманом, потребно је да избаците све млечне производе, како би се рело решило токсина из њих.

Када сте то урадили, пратите следећу куру:

– Првог дана, пре спавања попијте шољу биљног чаја. То ће помоћи вашим цревима да се реше токсина који изазивају констипацију, и тиме ћете олакшати плућима да раде свој посао.

– Пре доручка исцедите два лимуна у топлој води и попијте то.

– Попијте 300 милилитара исцеђеног грејпфрута. Уколико не волите грејпфрут, слободно га замените ананасом – ове две воћке садрже природне антиоксидансе који помажу вашем дисајном систему.

– У периоду између доручка и ручка попијте 300 милилитара цеђене шаргарепе. Тиме ћете алкализовати своју крв.

– За време ручка обавезно у тело морате унети сок од 400 милилитара који садржи калијум, који се у телу понаша као тоник за чишћење. Пре одласка у кревет попијте 400 милилитара сока од бруснице, који ће се изборити са бактеријама у вашим плућима које изазивају инфекције.

– Обавезно вежбајте! Поред тога, свакодневно уживајте у топлој купки која траје око 20 минута – тиме ћете помоћи телу да се реши токсина. Поред свега тога, инхалирајте се уз помоћ уља од еукалиптуса.

Извор: Дневнo.рс