Издвајамо Свет

ТРАМП УДАРИО НА ФАРМАЦЕУТСКУ МАФИЈУ: ФБИ агенти упали у седиште фирме која одобрава вакцине које изазивају аутизам!

Доналд Трамп (Фото: Јутјуб)

Председник Трамп је у понедељак ујутро наредио ФБИ-у да претресе седиште ЦДЦ-а у Атланти због тврдњи да агенција заташкава везу између вакцина и аутизма.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Само неколико сати након Трамповог позитивног састанка са директором ФБИ-а Џејмсом Комијем, агенти су спровели рацију у 3х ујутру у згради Центра за контролу и превенцију болести (ЦДЦ), у пратњи доктора Вилијама Томпсона – који се прославио након разоткривања систематског прикривања веза између вакцинације и аутизма од стране ЦДЦ-а.

Скоро одмах након што је председник Трамп именовао Роберта Кенедија Јуниора да води радну групу о вези вакцине и аутизма, захтевао је да Сали Јејтс постане ВД врховног адвоката Министарства правде САД-а (ДОЈ) 20. јануара, када он дође на власт – што је она прихватила.

Трамп је у марту 2014. године на свом Твитер профилу објавио низ критичних упозорења о вакцинама:

“Да сам ја председник, инсистирао бих на одређеним вакцинама, али не бих дозволио више вакцина одједном што дете не може да поднесе – АУТИЗАМ.“

“Здраво дете оде код доктора, напумпају га са више вакцина, оно се не осећа добро и мења се – АУТИЗАМ. Много је таквих случајева!“

А три месеца касније, након што је креирано партнерство Кинг & Спалдинг-Јонес Даy Хеалтх Царе и Лифе Сиценцес, Трамп је наставио:

“Доказано је да сам у праву по питању масовних вакцинација – доктори су лагали. Спасимо нашу децу и њихову будућност.“

Одмах по преузимању власти 20. јануара, председник Трамп је отпустио др Тома Фридена и поставио др Ен Шучет као ВД ЦДЦ-а.

Постоје многе гласине да је новоизабрани председнк Трамп одлучио да се кандидује за председника зато што је његовом најмлађем детету, Барону, дијагностикован аутизам одмах након што је примио дечију вакцину крајем 2013. године, и да је његова супруга, Меланија, обећала да ће поднети тужбе против свакога ко изнесе такве тврдње – али, која се ипак неће преселити у Белу кућу како би задржала своје дете изван “медијског мехура“ који окружује све америчке председнике и њихове породице.

 

Извор: Wебтрибуне.рс