Издвајамо Свет

УДАРНА ВЕСТ-ДРЖАВНИ УДАР ПРОТИВ ТРАМПА ЈЕ У ТОКУ! Велика издаја и побуна

Постоји високо координисана завера да се скине новоизабрани председник Доналд Трамп.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ова намерна шема за извршење лаганог државног удара је оркестрирана на највишим нивоима Обамине администарције, демократских и републиканских националних комитета, као и главне обавештајне агенције и специјалних тајних служби.

Такав државни удар има сва обележја агенција ЦИА, ДИА, НСА, ДХС, ФБИ, као и многих других организација којие чине “17 агенција америчке обавештајне заједнице.“

ФБИ агенти се припремају да се супротставе ЦИА-ином државном удару против Трампа

Суштина њиховог плана је да измишљају дослух између Доналда Трампа и Владимира Путина. Они посебно настоје да избаце лажан и вештачки доказ да Путин поседује тајни материјал о Трампу који је толико компромитујући да се може искористити за уцену. Овај ЦИА план ће наставити да се развија, тако да ће амерички Конгрес бити принуђен да предузме јединствену акцију.

Последњи миран покушај рушења пре пуча

Крајњи притисак да се укину резултати председничких избора 2016. године је почео озбиљно.

Са објављивањем више лажних вести о скривеном односу Трампа са Русијом, мејснстрим медији (МСМ) су ангажовани од стране ЦИА-е да шире потпуно фиктивне приче како би угрозили његову победу.

Да су МСМ тако лако регрутовани да објаве тако очигледно нетачне податке је крајње несхватљиво. Они су предузели потпуно несмотрену иницијативу за дистрибуцију очигледних неистина о Тамповом непостојећем односу са председником Владимиром Путином и Руском Федерацијом.

Само ширење таквих опасних лажних вести, у овом контексту, чини велеиздају, корпоративно спонзорисану побуну међу бројним другим веома озбиљним кривичним делима. Нису само МСМ издајници против Америке, они су издали и америчко грађанство на начине који захтевају њихово кривично гоњење. Цео дијапазон МСМ пропагандних органа је можда управо запечатио своју судбину – можда комплетно преузимање МСМ-а од стране одговарајуће председничке надзорне комисије.

Објављивање ових лажних тврдњи против Трампа од стране водећих МСМ кућа је могло да се деси само уз благослов Обамине администрације. Сам Обама је исполитизовао исход ових избора, што јасно указује на то да он нема намеру да оде.

Од сада па до дана инаугурације

Немојте се заваравати. Од сада па до дана инаугурације, за Доналда Трампа и његов тим, ће бити најопасније време за транзицију. Сама будућност САД-а сада виси у ваздуху као никада пре. Стога је неопходно да сваки амерички држављанин остане будан и учини оно што су Турци недавно учинили да спрече ЦИА-ин државни удар против председника Реџепа Тајипа Ердогана и његове владе, пишу “статеофтхенатион” и “ветеранстодаy”

Народ је изашао на улице и угасио тај насилни државни удар у Анкари. У истој ситуацији се сада налази и Америка, јер, ако лагани државни удар не буде успешан за издајнике, они неће стати док насилно не уклоне Трампа.

Сада када су се толике агенције америчке савезне владе физички изложиле, за њих нема повратка. Кривица ЦИА-е и других обавештајних агенција је толико очигледна за цео свет, да оне немају други избор сем да буду успешне- у супротном, многи ће се суочити са вешалима.

У томе лежи прави изазов за амерички народ, да окончају овај тренутни државни удар једном за свагда пре него што он оконча сваки привид Америчке Републике.

Закључак

Може бити само један разлог за лажни досије који је направљен од стране одметнутих елемената унутар америчке обавештајне заједнице. Да се искористи као изговор за делегитимизацију председавања Доналда Трампа од стране издајника у оквиру Обамине администрације и ДНЦ-а, као и непоштених обавештајних агенција.

То што је ова превара брзо проширена кроз глобалне водеће медије пружа додатне доказе о високо организованом државном удару против новоизабраног председника. Будући да је инаугурација за само недељу дана, потражиће многе очајничке покушаје рушења Трампа пре него што он чак и уђе у Овалну собу.

ЦИА има више искуства него било која друга америчка агенција у спровођењу обојених револуција широм планете. Међутим, агенти ЦИА-е заиста раде за паралелну државу а не за народ. Према томе, ако не буде опрезан, амерички народ ће доживети љубичасту револуцију у свом дворишту.

Извор:Wебтрибуне.рс