Издвајамо Србија

ШОКАНТНЕ ОПТУЖБЕ ВЕЉЕ ИЛИЋА: Шешељ је тата ЗЕМУНСКОГ КЛАНА, због њихових слика су хтели да ме убију!

Фото: Јутјуб
На данашњој конференцији за штампу, лидер Нове Србије Велимир Илић показао је слике из Шилерове улице, на којима се виде садашњи министар здравља Златибор Лончар и тадашњи први човек земунског клана Душан Спасојевић.

Он је рекао да су појединци тражили да преда те слике, а када је то одбио, имао је незгоду са колима, где је намерно пресечена јабучица.

„Када сам добио слике из полиције био сам шокиран. Министар Лончар са Душаном Спасојевићем загрљени у Шилеровој улици. На сликама је и чувени доктор који је побегао у Канаду, а који је елиминисао неке сведоке. И он је у тој групи са Лончаром. Ту су кум, и Спасојевић и Опачић“, рекао је Илић, наводећи да му је жао што му је обијен ауто и, како је рекао, украдене Чанкове и Шешељеве слике, који је тата Земунског клана, и који је побегао у Хаг како би се склонио.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Ово су слике из архиве Службе и мени су доставили слике у коверти. Има још пуно слика. Како је могуће да у данашњој влади седи министар који је у том друштву био активан“, рекао је Илић.

Он је рекао да су му тражили да преда слике, али да је он то одбио, након чега је покушано његово убиство пресецањем јабучице на колима.

„Кола су и даље у МУП. МУП даје саопштење да се ја нисам одазвао.

Не знам како су ме звали. Имам телефон и нико ме није звао. Вештачење је заказано коначно за уторак. Механичари Шкоде су донели закључак да се позове полиција и да је јабучица пресечена брусилицом. Радници Шкоде кажу да је немогуће да јабучица пукне овако право“, открио је Илић, наводећи да није паркирао на месту за инвалиде и да има сведоке.

Он је рекао да је срећом јабучица пукла на семафору, наводећи да је тада возио сина, и да срећом избегнута трагедија јер је возио ауто-путем.

 

Извор: Курир