ЕКСПЕРТИ ТВРДЕ: У Америци 20.јануара почиње грађански рат

Амерички медији јављају да портал “ДисруптЈ20.орг” отворено организује народни устанак против легитимне нове администрације САД-а.

“Дан инаугурације 20. јануар 2017. године је означен као дан где ће људи блокирати, ометати, пореметити и учинити све што могу, да спрече покољ који ће се десити доласком Доналда Трампа“ изјавио је левичар Мајкл Мур.

Сајт “ДисруптЈ20” позива “све људе добре савести да се придруже у ремећењу церемоније.“ Овај сајт даље наводи да се воде напори да се “супростави белој надмоћи“ и другим “формама угњетавања.“

Влада Америке тврди да је то прикривени позив за комунистички устанак и рушење Трампове администрације, односно покушај пуча маскиран у “мирне“ протесте вршећи масовну мобилизацију против инаугурације  Трампа.

Оне који не могу да стигну до Вашингтона 20. јануара, организација подстиче да се придруже устанку где год да се налазе: “Ако не можете да дођете у Вашингтон изађите на улице где год сте,“ позива сајт, за кога про владини медији тврде, да се тиме јасно иницирају насилни скупови широм Америке.

НатуралНеwс.цом је сазнао прави план, од извора који се инфилтрирао у један од организационих састанака за “ДисруптЈ20” догађај, а то је да агресивни либерали планирају и атентат на Доналда Трампа, као и покушај пуча приликом кога би преузели зграду америчког Конгреса.

Аналитичар Дејв Хоџис је у једном чланку открио да радикални левичари раде раме уз раме са ИСИС терористима како би покренули талас бомбашких напада и других терористичких напада унутар САД-а 20. јануара.

Како преноси британски Еxпресс, ИСИС такође планира серију “џихад“ напада на Дан инаугурације, који су назвали “Крвави петак.“

Како овај лист наводи, “Специјалне снаге САД-а ће бити на виском степену приправности када Трамп буде преузимао дужност као 45. председник САД-а. Међу радикалним левичарима и ИСИС-ом, очигледан је циљ да Америку баце на колена тог дана, као начин да или саботирају Трампову администрацију или збаце целу владу а америчке патриоте треба да буду позване да бране Републику 20. јануара. Иако је важно да се избегне покретање било какве врсте насиља, све Америчке патриоте морају бити спремне да реагују на насиље са алатима самоодбране.”

Примарна улога патриота мора бити да подрже полицију у одржавању закона и реда. Ако ствари заиста измакну контроли, па ускоче и амерички маринци, морална дужност цивилних патриота је да подрже Америчке маринце који бране Републику.

Читај даље — 1 2

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: