Издвајамо Свет

ЛАВЉЕ СРЦЕ!“Личност године нису ни Трамп, ни Путин, већ БЕСМРТНИ РУСКИ ПОЛИЦАЈАЦ“(ВИДЕО)

Руски полицајац из Дагестана Магомед Нурбагандов (31) проглашен је у многим руским медијима за личност године – њега су убили терористи Исламске државе након што је одбио да се одрекне колега у полицији и државе у којој живи.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Магомеда су заробили милитанти у Дагестану и, заједно са братом, сурово убили у шуми испаливши им по метак у главу. Све то су терористи снимили камером ради умножавања на исламистичким сајтовима.

Магомед је са братом Абдурашидом заробљен и опљачкан. Један од милитаната видио је Магомедова документа и полицијску значку, због чега су он и брат и погубљени.

Убиства су снимљена и објављена на радикалним исламистичким сајтовима.

Убице су кажњене, након што су службеници руске полиције опколили шуму и убили их.

У телефону једног од терориста пронађен је и видео-снимак на којем милитанти наређују Нурбагандову да се јавно одрекне земље и полиције, што је он одбио, упркос томе што му је цев пиштоља била прислоњена на главу.

Убице су га терале да поручи колегама да дају отказ у полицији, на шта је он одговорио: „Браћо, наставите са радом!“.

После тога терориста му је пуцао у главу и убио га.

https://youtu.be/vU3Z4AUOskw

Руски председник Владимир Путин одликовао је посмртно Магомеда Нурбагандова у септембру прошле године.

Медији у Русији наводе да је смрт Нурбагандова учинила бесмртним. Он остаје упамћен као полицајац који је хладно одбио захтев терористе упркос смртној претњи. Био је на коленима, руку везаних на леђима и чекао смртоносни метак, али није прихватио да каже оно што је од њега тражено.

Извор:Срна