Очистите црева за 24 сата: Избаците несварену храну и отрове у рекордном року! (РЕЦЕПТ)

Једнодневна дијета ће учинити да ваше тело заборави на празнично преједање

Празнична храна јесте укусна и лепа, али уме да створи разне проблеме ако се конзумира у неограниченим количинама. Ако сте претерали са дегустацијом празничне трпезе, време је да очистите организам од несварене хране и штетних твари.

Овај поступак чишћења започните већ вечерас:

Лан

Потопите 1 кашичицу семена лана у 1 децилитар млаке воде. Оставите да лан набубри 1 сат а затим ову смесу пред спавање поједите, а воду попијте. Веома је битно да сваку семенку „самељете“ збима.

Лан је намирница која је у стању да потпуно очисти ваша црева. Користе је они који имају лења црева и велики проблем са опстипацијом. Лан снадбева тело влакнима, омега-3 масним киселинама и протеинима. Омега-3 масне киселине присутне су у језгри лана и због тога овојница мора бити пробијена да бисте их могли искористити (што значи да семенке морате да добро сажваћете).

Јабуково сирће

Чим се пробудите попијте 1 чашу воде којој сте додали 2 кашике јабуковог сирћета. Након овог поједите једну кашићицу меда па попијте још једну чашу воде.

Сирћетна киселина у јабуковом сирћету спречава одлазак хидроклорне киселине из желуца. Тако се храна лакше пробавља без појаве рефлукса, надутости и гасова, а уједно лечи затвор и пролив. Истраживања доказују да јабуково сирће уравнотежује апетит, појачава осећај ситости и смањује жељу за додатном храном. Сирће чини дијете мање стреснима, јер истовремено даје енергију и чисти организам.

Лимун

У бокал воде или флашу (око 1,5л воде) додајте сок од 1 лимуна па ту воду пијте током целог дана.

Читај даље — 1 2

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: