ОТКРИВЕНА НАМЕШТАЉКА: Британски агент МИ6 сместио скандал Трампу и Путину, па нестао у страху од ФСБ-а!

Бивши обавештајац британске МИ6, за кога се верује да је аутор контроверзног досијеа о Доналду Трампу, побегао је из своје куће у Сарију из страха за сопствену безбедност.

Кристофер Стил (52) је идентификован као особа одговорна за прављење досијеа од 35 страница у којем се наводно описују везе изабраног председника САД Доналда Трампа и руских власти.

Према том извештају који је републикански сенатор Џон Мекејн доставио ФБИ-ју, руски председник Владимир Путин најмање пет година контролише и помаже Доналду Трампу.

Досије садржи компромитујући материјал који је наводно прикупила руска Федерална служба безбедности (ФСБ) како би могла да уцењује Трампа.

Још пре него што је обелодањено да је Кристофер Стил тај бивши шпијун, за кога је ФБИ рекла да је са њим раније већ сарађивала и да је вредан поверења, он је напустио своју вилу вредну 1,5 милиона фунти у Сарију и од тада му се губи сваки траг.

Како пише “Дејли мејл”, он је оставио и свог љубимца. “Чувајте ми мачку”, замолио је Стил своје комшије пре него што је у журби напустио свој дом.

Стил је наводно виђен како седа у аутомобил и одвози се, оставивши иза себе и упаљена светла у кући.

Извор близак Стилу рекао је у среду увече да се он плашио да ће му се Москва осветити.

Наводе из досијеа, међу којима је најупечатљивији онај да је Трамп организовао оргије у Москви и 2013. године платио проституткама да уринирају по кревету у председничком апартману хотела “Риц Карлтон” у коме је одседао брачни пар Обама, негирао је Трамп, назвавши их лажима.

Трамп је на Твитеру критиковао обавештајне службе јер су допустиле да “лажне вести процуре у јавност”.

“Још један пуцањ у мене. Да ли живимо у нацистичкој Немачкој?”, написао је Трамп.

Он је рекао и да он сигурно не би организовао “златни туш” (уринирање) у хотелу.

Читај даље — 1 2

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: