Свет

Ово нико није очекивао! Ево који Србин иде на инаугурацију код Трампа!

То је једна радосна вест, долазак у САД није мала ствар – каже Палма.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Размишљао сам да ли вама да саопштим једну вест, али пошто је Kончарево најпознатије село на свету, то ћу и учинити. Ви знате да сам ја 7. јула, на традиционалном кик бокс мечу у Kончареву подржао Доналда Трампа, тада кандидата за председника САД, а данас председника САД – рекао је Драган Марковић Палма.

Пре 15 дана позвали су ме неки људи из САД и рекли су ми:

– Пошаљите нам све оно што сте говорили о Трампу за време америчке председничке кампање и што сте говорили после избора. Ја сам послао све оно што су медији објављивали.

– Пре 6 дана, као једини политичар из Србије, добио сам позив да идем на инаугурацију Доналда Трампа, новог председника САД у Вашингтон – рекао је вечерас председник Јединствене Србије и председник Скупштине града Јагодине, Драган Марковић Палма, у Kончареву крај Јагодине, обраћајући се мештанима, приликом традиционалног паљења бадњака, испред новоизграђене цркве Светог Јована, чији је ктитор Драган Марковић са породицом.

– То је једна радосна вест. Ви добро знате и сви јагодинци добро знају и цела Србија то зна, колико сам ја инвеститора довео у Јагодину и не само у Јагодину. Свако моје путовање имало је резултат. Одлазак у САД није мала ствар.

– То није био мој сан, нисам о томе сањао, а нисам ни могао када су главни људи у САД били они који су стисли дугме да се бомбардује Југославија, Хилари Kлинтон и њен муж. Али, сигуран сам да више никада САД неће тражити нешто од Србије и да спроводе неправду над Србијом, као што су то радили ранији председници САД – поручио је Марковић.

– 20. јануара, када је моја крсна слава, послаћу вам поруку из САД, а славу ћу померити за два три дана. Бог ће да опрости, а тог дана ће моја деца пресећи колач, а ја ћу да се вратим у Србијуи донесем радосне вести – изјавио је Драган Марковић Палма.

 

Извор: Телеграф.рс