Здравље Издвајамо

ПОЗНАТИ РУСКИ НАУЧНИК ОТКРИВА НАЈМОЋНИЈИ ПРИРОДНИ ЛЕК: Четири кашике дневно, И РАК СЕ САМ ПОВЛАЧИ!

Рецепт руског научника, професора Христа Мермерског, многи представљају као револуционаран лек, којим су на хиљаде људи излечени од рака.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

“То је храна за лечење комплетног организма, а рак се у таквом организму само повуче”, рекао је у својим предавањима проф. Мермерски.

Тајна је у томе што ова смеса чисти крвне жиле, лечи срце, обнавља имунитет, чисти јетру и бубреге. Такође, побољшава рад мозга и памћење, чува од инфаркта и доводи до излечења оних који су доживели инфаркт или мождани удар. Многи говоре и да је реч о најбољем средству против свих врста рака!

Састојци:

15 свежих, здравих БИО лимуна, 12 главица свежег белог лука, 1 кг домаћег меда, 400 г проклијалог жита (млада зелена пшеница) и 400 г свежих ораха.

Припрема проклијале пшенице: 400 г пшенице ставити у прокувану стаклену посуду. Налити водом да одстоји, најбоље преко ноћи. После 10 – 12 сати, преко чисте газе оцедити воду и добро опрати зрна, па опет процедити кроз газу.

У посуди оставити оцеђену пшеницу да одстоји 24 сата. Након тога, добићете пшеницу са клицама, дужине 1-2 милиметара.

Припрема лека: Самлети заједно проклијалу пшеницу, орахе и очишћене главице белог лука. Самлети 5 лимунова са корицом, па све заједно измешати. Од осталих 10 узети само сок и помешати са осталом масом, док смеса не постане хомогена.

Додати мед и дуже мешати дрвеном кашиком, па сипати у стаклене посуде. Оставите их да стоје 3 дана у фрижидеру, па онда можете почети са конзумирањем.

Примена: Ова храна узима се 30 минута пре доручка, пре ручка, пре вечере и пре спавања. Ако је користите за лечење рака, узимајте једну до две кашике свака 2 сата.

Професор Мермерски каже да рецепт гарантује здравље и дуг живот, као и излечење од рака, очување свежине тела, младости и енергије.

„Овај лек садржи све неопходне витамине, минералне соли, биоактивне супстанце, протеине, угљене хидрате и биљне масти. Зато и побољшава рад свих унутрашњих органа и жлезда, које одржавају тело здравим, а доводи и до излечења од рака у потпуности“, истакао је доктор.

 

Извор: Београд.ин