Издвајамо Свет

ТЕОРЕТИЧАРИ ЗАВЕРА ТВРДЕ: Планета Нибиру ће изазвати БИБЛИЈСКУ АПОКАЛИПСУ на Земљи у октобру 2017. године

Фото: Јутјуб

Према теоретичарима завера, земљу би могла задесити зла судбина након што мистериозно свемирско тело, прође поред наше планете.

Давид Меде, аутор књиге ‘Планета X – долазак 2017.’, верује како ће велика звезда смрти, која са собом доноси планет Нибиру, избрисати Земљу у октобру ове године.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Тврди како је планету тешко уочити због угла у којем се приближава земљи, али како је његов долазак неминован. У својој књизи тај је сценарио поткрепио многим научним и астрономским доказима, иако читаоци упозоравају како након првих 40-ак страница аутор постаје претерано религиозан и апокалипсу објашњава реченицом: Бог је тако рекао у Библији.

Предузетник Роберт Вићино, за Дејли Мејл каже како би пророчанство могло бити тачно и открива како се светске елите већ одавно припремају за крај.

“Нема сумње да (Нибиру) долази. Биће то епских размера, као из Библије”.

Вићино је власник компаније која гради подземне бункере који би требало да заштите људски живот од последица разорних судара на површини Земље.

Ипак, научна заједница није уверена у постојање планете Нибиру, коју НАСА никада није пронашла на карти свемира.

Осим тога, Нибиру је споменут већ 2012. године када је, у склопу мајанског пророчанства, земљу требало да погоди апокалипса, и након тога 2015. године, када је смак света такође требало да избрише људску врсту.

 

Извор: Вечерњи.хр