Издвајамо Свет

ТРАМП ПОКУШАО ДА ПОКАЖЕ ЖЕНИ ГДЕ ЈОЈ ЈЕ МЕСТО, а онда му је Меланија показала „ко је главни“ (ВИДЕО)

Свечану вечеру је пропратила и једна непријатна ситуација

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Пре него што је Доналд Трамп одржао говор, искористио је прилику да искаже је захвалност према Меланији која је, како је рекао, „претрпела свашта, а нарочито лажне вести које су претходних месеци кружиле“.

– Само бих да ти захвалим, драга, што си била тако дивна у овом периоду – рекао јој је Доналд, и упркос томе што му је ставила до знања да не жели за говорницу, он јој је понудио да и она каже нешто.

– Дивно је бити овде и хвала свима на подршци. Сутра крећемо са послом. Много нас одговорности и рада чека и поново ћемо Америку учинити сјаном – рекла је Меланија. Док јој је Трамп помагао да сиђе низ степенице, покретом главе јој је показао где она по његовом мишљењу треба да седне. Меланија је климнула главом и ноншалантно прошла крај столице.

– Душо, овде седи – покушао је још једном, али узалуд.

Уследила је тишина, сви су погледом пратили Меланију, али и Трампа, чекајући како ће реаговати. Он је покушао да се из непријатне ситуације извуче класичном пошалицом:

– Изгледа да неће да седи крај тебе, Филе – рекао је Доналд човеку који је седео крај столице намењене Меланији. Она је, не обраћајући пажњу на то и даље лаганим кораком ишла ка излазу, на шта је њен муж закључио да „она верује у препреке, а ми не“ и потом наставио са својим говором.

Извор:srbijadanas.com