Тврди да је најгори облик рака излечио медом: Моја људска дужност је да вам дам овај рецепт!

Народној медицини овај лек је познат већ вековима, а захваљујући свом саставу, од давнина се сматра светом храном

Све је више исповести у којима људи који су преживели рак говоре о природним методама лечења, које су се показале јако успешним.

Неки су то успели да изведу шаргарепом, други канабисом, трећи куркумом, па содом бикарбоном, а најновије решење је мед.

Анти Крешићу из Загреба је пре 13 година дијагностикован врло тежак облик карцинома – рак плућа и речено му је да неће живети још дуго. Ипак, уз помоћ меда и лековитог биља, Крешић је у потпуности излечио рак, а данас је потпуно здрав и бави се пчеларством.

Из болнице је отпуштен у априлу, а већ до лета се потпуно опоравио. Када је за пар месеци отишао у Загреб на контролу, лекари нису могли да верују да је још увек жив.

Они су му поручили да настави са својим терапијама, а његова крвна слика је убрзо изгледала као да уопште није имао здравствених проблема. Здрав и у пуној снази, Крешић дели своја искуства са људима из целог света, сматрајући то својом људском дужношћу.

Мед је у народној медицини познат већ вековима, а захваљујући свом саставу, од давнина се сматра светом храном и једним од најважнијих природних лекова.

Читај даље — 1 2

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: