Здравље Издвајамо

Тврди да је најгори облик рака излечио медом: Моја људска дужност је да вам дам овај рецепт!

Народној медицини овај лек је познат већ вековима, а захваљујући свом саставу, од давнина се сматра светом храном

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Све је више исповести у којима људи који су преживели рак говоре о природним методама лечења, које су се показале јако успешним.

Неки су то успели да изведу шаргарепом, други канабисом, трећи куркумом, па содом бикарбоном, а најновије решење је мед.

Анти Крешићу из Загреба је пре 13 година дијагностикован врло тежак облик карцинома – рак плућа и речено му је да неће живети још дуго. Ипак, уз помоћ меда и лековитог биља, Крешић је у потпуности излечио рак, а данас је потпуно здрав и бави се пчеларством.

Из болнице је отпуштен у априлу, а већ до лета се потпуно опоравио. Када је за пар месеци отишао у Загреб на контролу, лекари нису могли да верују да је још увек жив.

Они су му поручили да настави са својим терапијама, а његова крвна слика је убрзо изгледала као да уопште није имао здравствених проблема. Здрав и у пуној снази, Крешић дели своја искуства са људима из целог света, сматрајући то својом људском дужношћу.

Мед је у народној медицини познат већ вековима, а захваљујући свом саставу, од давнина се сматра светом храном и једним од најважнијих природних лекова.

У Тутанкамоновој гробници су пронађене посуде са јестивим медом које су старе преко 3.000 година. Грци и Римљани су га за време ратова користили за јачање организма и зацељивање рана. Ипак, дуго су га у историји користили само они из богатог слоја друштва јер је био веома скуп.

Крешић није једини који је посведочио да ова златна густа течност може да излечи рак у потпуности ако се укомбинује са зачинима попут борових иглица, ђумбира или других биљака. Једна Босанка тврди да је излечила рак медом и ђумбиром и објавила свој рецепт у нади да ће помоћи још некоме.

Она је имала рак ендокриних жлезда и одржавали су је на апаратима 20 дана. Она је почела да користи рецепт и након само неколико дана се потпуно опоравила без употребе хемиотерапије, операција или било каквих других лекова.

Рецепт који је она послала је следећи:

Два већа корена ђумбира се уситне уз помоћ сецкалице. Након тога, уситњени ђумбир се помеша са пола килограма меда. Ова жена је такође напоменула да мед мора да буде домаћи, па га купујте од проверених продаваца.

Овако припремљен мед се стави у тегле и конзумира 3-4 пута на дан, једна супена кашика. Важно је да се користи дрвена или пластична кашика, а никако метална. Први ефекти ће се појавити већ након 4 дана.

Извор:wебтрибуне.рс