Србија

ВУЧИЋ: Снимићу спот у коме ће се 100 пута чути – ВУЧИЋУ, ПЕДЕРУ – да мало помогнем овима што само знају да мрзе!

Каже и да авион у којем је сниман спот није функционалан, већ стари и да је снимање коштало између 100 и 400 евра, док, наводи, други председнички кандидати троше дневно 20.000 или 40.000 евра, а да их нико ништа не пита.
СНС је у кампањи потрошио „готово ништа“, а део продукције ће платити када се распишу избори, каже Вучић.
– И никоме нећемо да останемо дужни на било који начин. Проверавам приче да једној телевизији није нешто плаћено, јер сам познат по томе да никада не каснимо – рекао је Вучић.

Коментаришући критике из опозиције на рачун његовог предизборног спота, премијер је рекао:
– У том споту је јасна порука да би кохабитација била погубна за наше друштво. А то је био циљ неких моћника са стране, да поделе Србију, да би кроз тај сукоб могли да ослабе Србију и да је дестабилизују. Ја у томе нећу да учествујем јер мислим да је рушење стабилности злочин – поручио је Вучић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Премијер је додао да ни мало није фасциниран мржњом према њему коју гаје кандидати ДОС за председника Србије. Он је нагласио да у њиховим досадашњим иступима није чуо никакав програм, ниједну идеју шта би требало да ураде за Србију, већ само голу мржњу према њему.

– Ево открићу вам! Припремам спот у коме ће сто пута бити поновљено оно „Вучићу, педеру“, и тај ћемо спот највише емитовати! Да уживају, да могу да вичу цео дан… да би видели какве су им интелектуалне могућности и програмски капацитети, али и да мало помогнем овима што ништа друго не знају осим да мрзе – поручио је Вучић.

Како је рекао, у Врбас је дошао, каже, због реконструкције школе, која је важна као и свака београдска школа, и треба да има исте, ако не и боље услове за наставу:

– Мора да се води рачуна о читавој Србији и сваком њеном појединцу и посебно о будућности деце – приметио је председник српске владе.

Извор: Informer.rs