Издвајамо Србија

НИГДЕ НЕЋЕТЕ НАЋИ ЈЕФТИНИЈЕ – СТАНОВИ ОД 7.000 ЕВРА: Ево где их можете купити у Србији…

Комисија за давање у закуп, отуђење и прибављање непокретности у јавној својини општине и Општинско веће Бачки Петровац, расписали су оглас за продају непокретности из својине те општине. Продаја треба да се обави путем лицитације 14. марта у 10 сати у великој сали зграде општине Бачки Петровац.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

На продају ће бити: осам једнособних, двособних и трособних станова, грађевинско земљиште, односно њива у селу, површине 99 ари и 38 квадратних метара, које се налази у индустријској зони. Земљиште се продаје инвеститору ради изградње пословног објекта, а у циљу подстицања локалног економског развоја и отварања нових радних места и његоа почетна цена у огласу је 22.261 евро.

Најјефтинији стане је једнособан, површине 24,93 квадрата, уз подрум површине 10,07 квадрата, чија је почетна цена 6.931 евро.

Двособни станови се продају по почетној цени од 15.982 евра. Сва три су површине 57,49 квадратних метара. У два је тренутно закупац по основу уговора о закупу.

Нешто мало јефтинији је двособан стан од 54,88 квадрата, у којем је такође тренутно закупац по основу уговора о закупу, и његова почетна цена је 15.257 евра.

За два трособна стана у Бачком Петровцу од 74,72 квадрата, који имају и припадајуће просторије у подруму и у којима је закупац по основу уговора о закупу, имају почетну цену од 20.772 евра, пише Дневник.

Да би поступак успео, мора да доспе бар једна уредна и благовремена понуда.
Извор: Телеграф.рс