Занимљивости Издвајамо Србија

ШОК: Београђанка отишла код лекара због повишеног ПРИТИСКА,а тамо јој још више позлило..

Друштвеним мрежама се проширила исповест Београђанке о ситуацији коју је недавно доживела у једном престоничком дому здравља.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Девојка (име познато редакцији) се није осећала добро па је отишла на преглед код докторке опште праксе. Била је ревносна па је први преглед заказала још две недеље раније.

А, ево шта је тамо доживела:

„Улазим у ординацију после пола сата чекања. Докторка ме испитује зашто сам дошла и уноси у компјутер моје резултате биохемије. Не прегледа ме, не слуша, не мери притисак, иако сам се претходно жалила на повишен. У том тренутку, усред ординације упада човек који се жали да су му „отекла му.а“. Тим речима и уз осмех на лицу. На мој преглед. Сва срећа па је докторка била непрофесионална па се нисам скинула да ме прегледа. Он се човек раскомотио, шали се, прича шта је било у Паровима“ – написала је шокирана Београђанка.

Али, то није све…

„Докторка ме је послала да ми сестра измери притисак. Сад не смем да се вратим унутра, јер заиста нисам желела да видим нечија отечена му.а…Сестра ми каже да је он „безопасан“ и веома гласно (да и он чује) каже да није хтела да му седне у крило… Он наставља да прича са др, овога пута наслоњен на шток врата широм отворених. Др ми даде лек за притисак, ја платих партиципацију и отидох са притиском који сада нећу моћи да скинем 7 дана. Стварно мислите да може да нам буде боље?!“ – пита се Београђанка која ће ову ситуацији сугурно још дуго памтити.

Извор:Курир.рс