Издвајамо Свет

ЊЕНИ ПРИЈАТЕЉИ ОТКРИВАЈУ: Меланија Трамп је У ТЕШКОМ СТАЊУ!

Доналд и Меланија Трамп (Фото: Јутјуб)

Доналд Трамп одушевљено је дочекао усељење у Белу кућу, али његова супруга Меланија изгледа није баш тако пресрећна. Већ на инаугурацији било је јасно да се Маланије није баш обрадовала улози прве даме, а њени пријатељи за лист „УС магазин“ чак тврде да је очајна што јој је та улога припала.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Овакав живот није био њен сан. То је Доналдов сан. Она не зна како да се носи са овом ситуацијом и јако је несрећна0 – тврде Меланијини блиски пријатељи и додају се прва дама САД осећа „јадно“.

Од инаугурације 20. јануара, Меланија се држи по страни, а у јавности се појављује само када мора. Њен пријатељ и стилиста Филип Блоч каже да Меланија радије остаје „скривена“.

– Меланија је 1996. године дошла у Америку да би изградила модну каријеру, није јој била намера да постане прва дама. Очајна је, несрећна је због тога у што јој се живот претворио – каже извор близак Трамповим.

Прва дама САД не живи са својим супругом у Белој кући у Вашингтону, већ је и даље у њиховом луксузном апартману у „Трамп тауеру“ у Њујорку. Прва дама најавила је да се неће уселити у Белу кућу све док њихов син Барон (10) заврши школску годину, мада многи сумњају да ће и тада

Извори блиски породици кажу да чак ни Барон не може да натера своју маму да изађе из свог златног апартмана. Од када је њен супруг преузео дужност, Меланија чак више не сме да вози свог сина у школу, већ то чине припадници тајне службе, што јој посебно тешко пада.

Никоме није промакло ни да Меланија није одржала ниедан пријем зу Белој кући, док је поређења ради, Мишел Обама већ током привих недељу дана одржала два.

 

Извор: Блиц