Занимљивости Здравље Издвајамо

МИСТЕРИЈА КОЈА НЕМА ОДГОВОР: Људи са НЕГАТИВНОМ крвном групом као да нису са ове ПЛАНЕТЕ!

Наука има теорије како је могло доћи до настанка негативне крвне групе, али засад су то само теорије које нису опште прихваћене па је научна заједница према том питању и даље отворена и тражи одговор.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Негативна и позитивна крвна група једноставно нису компатибилне. Сви имамо наводно истог претка, али 15 одсто људи не улази у те оквире. Је ли могуће да су + и – доказ о некад две различите врсте цивилизација или генетичком модифицирању? Постоје разне теорије везане уз крвне групе. Неке теорије говоре како су сви неандерталци имали Рх-.

Наука каже да је најстарија крвна група 0. Пре око 35.000 година или мање појавила се 0-. Пре око 20.000 година настала је група А, пре 10.000 година група Б, а АБ група се појавила око 1500. године. Мистерија крвних група је једна од загонетки која се тиче готово сваког човека посебно. Загонетка је у томе што наука нема решење како је настала крвна група минус. У овој теми сви имамо нешто заједничко. Они са – желе знати више о томе како је – настао, но и ове са + такође занимају те разлике. У Јапану приликом испуњавања формулара за запошљавање има питање која сте крвна група. У неким земљама је својевремено био закон по којем се парови пре склапања брака треба да тестирају на крвне групе.

Ова мистерија може бити на разне начине препрека за многе парове.

Погледи на свет су прилично индивидуални од човека до човека. Неко се тако не може замислити с партнером друге националности, неко не би могао бити с неким друге вере или нешто слично. Јесте ли икада чули да је неки пар прекинуо због некомпатибилности крвне групе? Проблем може бити већи него што изгледа.

Ако претпоставимо да је жена Рх-, морамо узети у обзир да она у себи има природни обрамбени механизам који ће уништавати Рх+ крвна зрнца у фетусу. Сада говоримо о проблему који нема измишљене, имагинарне поделе попут национализма или религије, овај пут имамо праву физичку некомпатибилност у неком пару. Што ви мислите о томе? Би ли разлика у крвним групама могла бити довољан разлог за људе који су више окренути природном путу да не изаберу партнера из супротне крвне групе?

Како су Рх “негативци” другачији

Рх-негативни људи су ретки. Али, чудно је да се особа с типом крви 0 негативна сматра “универзалним донатор”. То значи да његова или њена крв се може дати било коме, без обзира на крвну групу, без узроковања трансфузијских реакција. Научници су радили испитивања како би утврдили разлике између Рх негативних и Рх позитивних особа. Уз Рх- вежу се занимљиве и необичне способности. Негативна крвна група се повезује с повећаним психичким моћима и повећаним квоцијентом интелигенције али има слабије развијено физичко тело. Карактеристичне и врло честе су плаве или зелене очи те плава или црвена коса.

РХ негативни људи су чешће видовити, имају нижу температуру тела, повећану осетљивост на топлину и сунчеву светлост, не могу добити трансфузију крви од Рх позитивног донатора, црвенкасте су или плаве косе, зелених или смеђих очију! Неки чак имају додатне пршљенове или ребра. Рх негативна крв није следила оригиналан еволуциони пут, већ као да је неко извршио интервенцију са стране…

1. Људи са негативном крвном групом немају у еволуцији заједничког претка с људима који имају позитивну крвну групу.
2. Рх- крвна група не може бити клонирана, остале могу.
3. У природи, осим код људи, не налазимо Рх- (?)
4. 0- (универзални донор) је чиста крв, без антигена (као и 0) и без рхесус гена (којег има +).

Обележја људи с негативном крвном групом:
1. Око 14-15 одсто људи на планету има негативну рвну групу
2. Највећи постотак их живи међу белачким становништвом у Европи, а најмање их има у азијским земљама, Африци, меду црнцима и меду индијанцима староседиоцима у Америци.
3. 0- је универзални донор. Сваком може дати крв и она је најтраженија.
4. Неки имају пршљен више(?)
5. Нормална телесна температура им је просечно нижа
6. Имају мањи крвни притисак од просечног
7. Имају боље менталне и аналитичке способности
8. Поседују већу осетљивост на ЕМ и ЕЛФ поља
9. Имају појачана чула
10. Имају појачано негативно јонско зрачење око тела
11. Имају тање ребрене кости

Мистерија хемолитичке болести

Хемолитичка болест се јавља када су партнери жена Рх-, а партнер Рх+. Уколико мајка не добије ињекцију антитела, а њено дете буде Рх+, њено тело ће производити обрамбени механизам који жели да убије фетус. Ако прва трудноћа и успе без ињекције антитијела, друга готово сигурно неће јер је код друге трудноће обрамбени механизам жене ојачао и убиће фетус, односно доћи ће до спонтаног побачаја.

Тако нешто се не догађа нигде у природи. Позитивна мајка не одбацује фетус уколико је дете -, нити ако је +. Замислите само колико је било спонтаних побачаја када људи нису знали за крвне групе, а многи од нас то не знају нити данас…

Плава крв

Све чешће до нас долазе и информације да чланови краљевских породица заснивају брак са својим рођацима. И поред тога што се то сматра инцестом и што наилазе на осуђивање, они и даље то раде јер имају свој разлог, а то је не мешање Рх фактора. Сви они су Рх негативни и не желе се мешати са осталих 85% људи који имају Рх позитивну групу. Бракове спајају путем договора. Пример оваквог брака је принц Филип и краљица Елизабета ИИ, јер је Филип њен рођак другог кољена.

О важности крвне групе говори и чињеница да су све краљевске породице на свету у неком сродству. Фраза “плава крв” се оправдано користи јер када боја Рх негативне крви оксидира, постаје плава.

Извор: Вестинет.рс