Здравље Издвајамо

ОВО СЕ КРИЈЕ ОД НАС – ДОКТОР ВАРБУРГ ЈОШ 1923. ГОДИНЕ ОТКРИО: Ево како да победите РАК…

Данас у свету у којем медицина невероватно напредује сваки дан, све је више болесних и умрлих од наводно неизлечивих обољења попут рака.

Најновије информације о застрашујућој епидемији рака у региону збуниле су све људе па и лекаре који изјављују да не знају зашто је толико оболелих од рака.

Притом нитко не спомиње чињенице. Оно си што једеш.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наиме, све је више необоривих доказа да се храна данас користи као оружје против човечанства. То је врло подмукао и тихи рат против човечности, врло добро закамуфлиран, а последице су страшне. Храна коју једемо мења људско биће, а самим тим и стварност коју живимо. Мајк Адамс главни научник и оснивач лабораторије Натура Њуз дошао је до једног закључка:

“Храна је данас дизајнирана тако да убија!”

– На темељу онога што сам видео путем атомске спектроскопије и анализе свих ствари које људи конзумирају на дневној бази морам да поручим да је стање заиста алармантно – каже Адамс који је за ово истраживање анализирао стандардну храну која се може купити у маркетима, почев од замрзнутих производа, меса и слаткиша до воћа и поврћа које би требало бити здраво. Резултати овог истраживања били су страшни – немогуће је наћи храну која је храњива и здрава – храну која заслужује да се зове храном.

Последице такве исхране али и отроване воде, ваздуха, козметике и вакцина су многе болести, али понајвише ненормална епидемија канцера од којег људи обољевају све више упркос томе што је медицина знатно напредовала па је сасвим логично и јасно да ту нешто не штима.

Лек за рак наиме постоји, а за то откриће је још 1923. године немачки научник Ото Хаинрих Варбург добио је Нобелову награду.То се данас потпуно намерно игнорише јер та болест од које оболевају милиони људи итекако је потребна фармацеутској индустрији којој није у интересу да спречи и излечи рак него управо супротно, циљ је што више болесних који ће се лечити дуго и у корист мегаломанске зараде и наравно на уштрб човека.

Оно што наводи и др Варбург, а што је важно напоменути је то да болест рака не долази ни од куда већ је за његово изазивање потребан низ различитих околности.  Рак долази у подручје ослабљеног имуног система, у токсичан организам и у организам у којем влада велика киселост и који има малу количину храњивих вредности. Узрок такве раширености ове наизглед неизлечиве болести је у томе што је човечанство данас бомбардовано храном која то заправо није, и која у организму ствара велику киселост.

За победу ове болести према др Варбургу потребне су две ствари. Прва је вера у апсолутну победу те болести, а друга је стварање алкалног организма храном која је базна. У наставку вам доносимо списак намирница које су киселе и које би оболели од рака требало да избегавају у широком луку, али и попис алкалних намирница које могу искоренити рак.

Др Варбург је добио Нобелову награду јер је открио да у ‘алкалном’ организму рак не може да се храни  – он може да опстане само у киселом организму који га храни!

Храна која подстиче алкалност

– Сво свеже воће

– Све свеже зелене салате

– Све клице

– Сво поврће(сирово или кувано)

– Бадемове или сунцокретове семенке

– Јабучно сирће

– Кукуруз

–  Датуле

– Суво воће (без сумпора)

– Свеже бобичасто воће

– Свеже осушено зачинско биље

– Сокови од свежег сировог воћа

– Сокови од свежег сировог поврћа

– Сурутка од козјег млека

– Зелена храна (алге, спирулина, хлорела)

– Биљни чајеви (без кофеина)

– Мед

– Лимун

– Боб

– Бели лук

– Органски јаворов сируп

– Лубенице и диње

– Просо

– Сирово цеђена уља од: авокада, кокоса, лана, грожђа, маслина, шафрана и сунцокрета

– Кромпир

– Грожђице

– Кисели купус (без соли)

– Морско поврће (добро испрано)

– Чорба од поврћа
Храна која подстиче киселост

АЛКОХОЛ!!!

– Јечам

– Црни или бели бибер

– Хлеб

– Колачи

– Конзервисано воће или поврће (или из микроталасне)

– Газирана пића

– Све житне пахуљице

– Чоколада

– Кафа или кофеин

– Млечни производи

– Јаја

– Храна кувана са уљем

– Житарице (све сем проса)

– Месо, риба, живина, шкољке

– Никотин

– Зобена каша

– Тестенине

– Кокице

– Конзерванси

– Прерађена храна + со (укључујући морску, келтску и хималајску)

– Куповни сокови

– Соја

– Бели и прерађени шећер

– Вештачки заслађивачи

– Чајеви са кофеином

– Сирће (осим јабуковог)

– Све врсте житарица

 

Извор: дневно.хр