Занимљивости

Трамп исмејао Шварценегера, а онда га је Терминатор уништио са својим одговором! (ВИДЕО)

Током свог говора на молитвеном доручку, нови председник Америке Доналд Трамп, поткачио је бившег гувернера Калифорније и чувеног холивудског глумца Арнолда Шварценегера.

Он се осврнуо на то да је због председничке кампање улогу домаћина у ТВ шоу “Шегрт” (Тхе Аппрентице) препустио чувеном Терминатору, те је покушајући да се нашали додао:

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Уместо мене запослили су велику филмску звезду Арнолда Шварценегера и сви знамо како се то завршило. Рејтинзи серије невероватно су пали и шоу је постао потпуни промашај. Желим да се помолимо за Арнолда – рекао је Трамп.

Многи сматрају да овај говор уопште није био прикладан за молитвени доручак, с обзиром на проблеме са којима се Америка суочава откад је Трамп започео своје председниковање.

Међутим, недуго затим огласио се и чувени Терминатор и у кратком видеу на Твитеру буквално запушио уста свом новоизабраном председнику.

– Хеј Доналде, имам генијалну идеју. Хајде да заменимо послове. Ти преузми ТВ јер си тако добар са дизањен рејтинга а ја ћу бити председник, па ће људи моћи поново спокојно да спавају – кратак и јасан био је Шварценегер.

Њих двојица су иначе због улоге у ТВ шоу “Шегрт” и раније имали преписке на својим Твитер налозима, што се може видети на њиховим профилима.

https://youtu.be/0VZMcGWAoPA

Извор: Telegraf.rs