Избори Издвајамо Србија

ВУК ЈЕРЕМИЋ: Направићу од Србије успешну земљу

Ако не зауставимо ову пузајућу диктатуру, следећу шансу ћемо имати тек 2022

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Нећу претерати ако кажем да су ови избори историјски. Имамо две алтернативе: прва је цементирање страховладе, завођење потпуног политичког и медијског мрака, наставак економског таворења и стезања каиша. Друга, за коју се ја залажем, јесте нормална и безбедна Србија, са снажним економским растом и бољим животним стандардом.

Ако не зауставимо ову пузајућу диктатуру, следећу шансу ћемо имати тек 2022! До тада ће сиромаштво добити размере епидемије, већина младих ће отићи из земље, а они који се не приклоне режиму и не пристану да плате рекет остаће без елементарних слобода и иметка. Зато сам се кандидовао – да спречим најгори сценарио за своју земљу.

Нападали су ме да ми је Србија „резервна фотеља“, а одбио сам милионске понуде компанија из света да пређем у приватни сектор. Уместо тога сам изложио своју породицу стравичним притисцима и медијском линчу. Ти исти који ми спочитавају „резервну фотељу“ никад у животу нису ништа радили одвојено од политике. Навикли су да живе на државним јаслама и да преко ноћи постају милионери, намештајући кумовима тендере.

Нападали су ме и да сам досовски кандидат, и то исти они који су окупили оно најгоре из радикала и најгоре из ДОС под једном заставом.

Нек им је просто, они ионако иду у историју од априла. А онда нас чека озбиљан посао. Увешћемо ред у јавни сектор: уштеде ће се остваривати кроз ефикасније пословање јавних предузећа, елиминисање партократије и фер тендере.

Бићу амбасадор наше привреде у свету, у коме ме познају и цене: отворићу светска тржишта, пронаћи ћу озбиљне стратешке партнере у свету.

Подржаћу наше пољопривреднике. Обезбедићу адекватне субвенције. Не треба Арапи да нам буду газде и странци да нас уче свињогојству.

Покренућу реформу здравственог система – нико у Србији не сме бити без здравствене књижице. Уместо у ауто-пут према Албанији, тих 800 милиона евра ћемо уложити у обнову болница и домова здравља. Не сме бити града у Србији без довршене санитарне мреже и пијаће воде.

Вучић добро зна да једино ја имам капацитет да га победим у другом кругу и да сам му најозбиљнији противник. Зато само мене и моју породицу брутално напада и мора да измишља наводне афере, јер у мојој каријери и животу нема ниједне мрље.

Неће ме зато поколебати, а масовни излазак на биралишта 2. априла биће наш најбољи одговор на њихове сплетке и лажи.

Извор:Курир.рс