Издвајамо Србија

ДВЕРИ ОСНИВАЛЕ СРПСКИ ВИКИЛИКС-ДВЕРИЛИКС: Ево шта му је задатак

Бошко Обрадовић (Фото: Јутјуб)

БЕОГРАД – Председнички кандидат и лидер покрета Двери Бошко Обрадовић изјавио је данас да је основао антикорупцијски тим тог покрета, назван Двериликс, те да ће се тај тим бавити откривањем корупције у власти.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Обрадовић је на ванредној конференцији за медије рекао како ће тим који назива српским Викиликсом, или Двериликсом, уколико победи на предстојећим председничким изборима, укључити у оквире Савета безбедности.

Како је рекао, најважнија тема у Србији је борба против организованог криминала и корупције и време је да се неко тиме озбиљније позабави, јер владајућа партија за пет година, каже није учинила ништа.

Обрадовић је рекао како политичка мафија продире у све сфере друштва, у њу је уврштава појединце из политике, друштва, полиције и како каже, главни задатак је да се победи та политичка мафија.

Он је такође позвао председничком кандидата СНС-а и актуелног премијера Александра Вучића на дуел у којем каже, планира да му постави пет питања.Оим Обрадовића, на конференцији је говорио и шеф новооснованог Двериликса, Срђан Ного, који је рекао да су на сајту покрета Двери већ објављени поједини докумнети и аудио записи који како каже, откривају афере политичар и појединаца из јавног живота, и позвао грађане да сами погледају те материјале.

Извор:Танјуг