Избори Издвајамо Србија

Ево шта председнички кандидати кажу о БЕЛОМ ПРЕЛЕТАЧЕВИЋУ…

Није имао ниједан валидан документ за прихватање кандидатуре, нама не би дали, каже Шешељ

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Иако би се очекивало да ће бити оштрији, председнички кандидати благонаклоно гледају на противника Луку Максимовића, алијас Љубишу Прелетачевића Белог. Кажу да не зазиру од њега и да су уверени да он не може да им помрси конце.

Тако Саша Јанковић каже да се не прибојава снаге Белог.
– Нипошто немам страх од Белог и његових бирача. Он на добар начин показује колико су изборни процес и државне институције обесмишљени. Неко то ради озбиљним политичким говором, а он својом пародијом и то је у реду – поручује Јанковић.

Шешељ се предомислио

Нешто критичнији је лидер СРС Војислав Шешељ.
– Био ми је симпатичан у време локалних избора у Младеновцу. Међутим, ово више није изругивање владајућој партији и једном човеку, већ држави и зато то не ваља. Није имао ниједан валидан документ за прихватање кандидатуре, нама не би дали – каже Шешељ.

Бошко Обрадовић поручује да је „Лука добар момак“.
– Луку Максимовића познајем лично, добар је момак. Појава тзв. Белог директна је последица урушавања институција. Обојица се боримо против истог зла. Он то ради уз спрдњу, ја сматрам да морамо озбиљно и оштро да се обрачунамо – оцењује Обрадовић.

Занимљив перформанс

Прелетачевић је занимљив и Милану Стаматовићу.
– Прелетачевић има занимљив перформанс за јавност, симпатична је та његова представа и сатира на целу политичку ситуацију у Србији. Вероватно је то занимљиво млађим људима, али ипак су ово озбиљни послови, он је млад за тако озбиљну функцију – сматра Стаматовић.

 

Извор: Фонет